Oλυμπιακός – Παναιτωλικός: Πρώτη φορά στα χρονικά!

Έγραψε ιστορία ο Παναιτωλικός στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Η ομάδα του Αγρινίου, πήρε ισοπαλία χωρίς τέρματα από τον Ολυμπιακό, στο ματς της 4ης Αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ένα ιστορικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, καθώς για πρώτη φορά έφυγαν χωρίς να χάσουν από την έδρα των «ερυθρόλευκων»!

Οι Αγρινιώτες, είχαν χάσει και στα 14 προηγούμενα ματς πρωταθλήματος στην έδρα των Πειραιωτών, με τέρματα 39-6 εις βάρος τους!

Εκτός από αυτό το σερί, σταμάτησε και αυτό των 19 συνεχών νικών του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού εντός και εκτός έδρας, με την ομάδα του Αγρινίου, να παίρνει πόντο για πρώτη φορά από τις 30 Αυγούστου 2014, και μία ισοπαλία 1-1 εντός έδρας.

Πλέον σε 29 αναμετρήσεις μεταξύ τους στη α’ κατηγορία, ο Ολυμπιακός έχει 25 νίκες, τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Παναιτωλικός δεν έχει νίκη.

Ο Παναιτωλικός έχει νικήσει τον Ολυμπιακό μόνο στο Κύπελλο της περιόδου 2021-22. Επικράτησε με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό στην έδρα του, αλλά αποκλείστηκε στη ρεβάνς, στην παράταση.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την περσινή…κακή συνήθεια, του να χάνουν πόντους, στο επόμενο ματς πρωταθλήματος, μετά από διακοπή για αγώνες Εθνικών ομάδων.

Οι Πειραιώτες, είχαν κερδίσει πέρσι μόνο ένα από τα τέσσερα τέτοια παιχνίδια πρωταθλήματος, συμπτωματικά, με 3-1 επί του Παναιτωλικού εντός έδρας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.