Πελίστρι: «Φεύγω θλιμμένος από την Τούμπα» (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Απογοητευμένος αποχωρεί από το γήπεδο της Τούμπας ο Φακούντο Πελίστρι μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ. Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στον Γιώργο Αργυρόγλου και στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την ισοπαλία στην Τούμπα: «Πικρή γεύση που αφήνει το παιχνίδι. Φεύγω θλιμμένος από την Τούμπα, ήρθαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το τί κρατάει από το παιχνίδι: «Μου άρεσε τα 25 τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και το ποδόσφαιρο κατοχής που παίξαμε. Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα, ήρθαμε για την νίκη και παλέψαμε».

Για τις δύο διαφορετικές θέσεις που παίζει στην Εθνική και τον Παναθηναϊκό: «Είμαι συνηθισμένος να παίζω δεξιά ως εξτρέμ, αλλά μπορώ να παίξω και αριστερά. Στοπός μας είναι να παίξω είτε δεξιά είτε αριστερά για να μπερδέψουμε τις ομάδες».

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Έχω λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Δεν έχω βρει ακόμα σπίτι. Είμαι χαρούμενος για τον ήλιο, τη χώρα και τους οπαδούς. Προσαρμόζομαι σταδιακά στην Ελλάδα».

Για το αν επικοινώνησε με τον Σορετίρε: «Ναι μίλησα μαζί του, τα είπαμε. Είναι απίστευτος παίκτης. Αγωνιστήκαμε στα τελευταία παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Του εύχομαι τα καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.