ΑΕΚ: Πρόβλημα με Γκαρσία, ντεμπούτο για Πιερό και εκπλήξεις

Πρόβλημα τις τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία να μένει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων και τον Φραντζί Πιερό να κάνει το ντεμπούτο του με την Ένωση.

Με τους Λιβάι Γκαρσία και Ντομαγκόι Βίντα να μένουν εκτός αποστολής οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο στην “Αγιά Σοφιά”.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αισθάνθηκε ενοχλήσεις όταν έφτασε στην “Αγιά Σοφιά” και αποφασίστηκε να μείνει προληπτικά εκτός παιχνιδιού με αποτέλεσμα στο αρχικό σχήμα να μπαίνει ο Φραντζί Πιερό που θα κάνει το ντεμπούτο του με την Ένωση.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντομαγκόι Βίντα έμεινε εκτός αποστολής λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ ο Αρόλντ Μουκουντί που δεν ταξίδεψε στην Εθνική Καμερούν λόγω τραυματισμού δεν αποδεσμεύτηκε ποτέ από την Ομοσπονδία της χώρας και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Βόλο. Εκτός αποστολής και ο Έρικ Λαμέλα που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Τσιλούλης.

Από εκεί και έπειτα, ο Αλμέιδα επιλέγει για τον αγώνα με τον Βόλο τον Στρακόσα κάτω από την εστία, δεξιά τον Ρότα, αριστερά τον Πήλιο, στόπερ τους Κάλενς, Μήτογλου, αμυντικά χαφ τους Σιμάνσκι, Πινέδα, δεξιά τον Ελίασον, αριστερά τον Κοϊτά και τον Λιούμπιτσιτς να παίζει πίσω από τον Πιερό.

Από την άλλη, ο Βόλος αρχίζει τον αγώνα με τους Κόβατς, Μύγα, Μίλετιτς, Καλογερόπουλο, Κορέα, Φεράρι, Ντε Κάμπς, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Ασεχνούν και Άλτμαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.