ΑΕΚ: Πυροδοτεί τη «βόμβα» Μαρσιάλ

Κάτι παραπάνω από προχωρημένες είναι οι επαφές της ΑΕΚ με τον Άντονι Μαρσιάλ, καθώς ο Γάλλος επιθετικός φέρεται να προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος του Relevo, Ματέο Μορέτο αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία, όμως φαίνεται πως η υπόθεση είναι ακόμη πιο προχωρημένη.

Για την ακρίβεια ΑΕΚ και Μαρσιάλ βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η «Ένωση» να ολοκληρώσει μία από τις μεγαλύτερες – αν όχι τη μεγαλύτερη – μεταγραφή στην ιστορία της.

Η ΑΕΚ για να καταφέρει να πείσει τον 28χρονο επιθετικό, χρειάστηκε να του στρώσει… χαλί εκατομμυρίων, αφού σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μαρσιάλ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με συνολικές απολαβές που θα πλησιάζουν τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Γάλλος επιθετικός βρισκόταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση ομάδα, καθώς είχε αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από εννέα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ». Με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» ο Μαρσιάλ είχε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.