Παναθηναϊκός: Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για Μάγκνουσον και Μπάλντοκ

Videos που αξίζει να δείτε

Χρόνο συμμετοχής, ώστε να ενσωματωθούν σιγά σιγά με την υπόλοιπη ομάδα, είναι πολύ πιθανό να πάρουν στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, οι Μάγκνουσον και Μπάλντοκ.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν επανέλθει εδώ και αρκετό καιρό στις προπονήσεις χωρίς, ωστόσο, να τους έχουν δοθεί ως τώρα οι ανάλογες ευκαιρίες. 

Ο Ισλανδός είναι ποδοσφαιριστής κλάσης και αν είναι καλά και βρει τη φόρμα του μπορεί να κάνει τη διαφορά, γιατί έχει την ικανότητα  να δημιουργεί επιθέσεις από τα μετόπισθεν, καθώς γνωρίζει (αν και αμυντικός), πολύ καλά τα μυστικά της μπάλας. 

Επίσης ήταν συμπαίκτης του Ίγκανσον στην εθνική ομάδα της Ισλανδίας, που σημαίνει ότι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. 

Ο καλός Μάγκνουσον είναι σίγουρα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ντιέγκο Αλόνσο και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα προσθέσει ποιότητα στην άμυνα. 

Ταυτόχρονα θα δώσει πολύτιμες ανάσες στο δίδυμο των Ίγκανσον, Γεντβάι, που έχει καθιερωθεί στο κέντρο της πράσινης άμυνας το τελευταίο διάστημα. 

Ο Μπάλντοκ, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας, δεν είχε τόσο σοβαρό τραυματισμό, περιμένει πως και πως τη δική του ευκαιρία, καθώς αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα του, κάτι που φαίνεται άλλωστε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.