Πανσερραϊκός: Ο Χουάν Φεράντο θα είναι ο διάδοχος του Γρηγορίου

Ο Χουάν Φεράντο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια φέρεται να είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του Πανσερραϊκού.

Ο Πανσερραϊκός κατέληξε, όπως όλα δείχνουν στον διάδοχο του Μιχάλη Γρηγορίου με τον Χουάν Φεράντο, να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια και να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας των Σερρών.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί από την περασμένη Δευτέρα παρελθόν από τον πάγκο του Πανσερραϊκού, με την ομάδα να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει.

Η ομάδα των Σερρών αποφάσισε να δώσει τα “κλειδιά” της ομάδας σε έναν γνώριμο στο ελληνικό κοινό, τον Χουάν Φεράντο. Ο 43χρονος Ισπανός, παλιός νώριμος στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του σε Βόλο και Εργοτέλη, φαίνετα να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Πανσερραϊκού και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια.

Στον πάγκο του Εργοτέλη ο Ισπανός κάθισε στον πάγκο των Κρητικών σε μόλις δύο παιχνίδια, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία δούλεψε για έναν μήνα, αποχωρώντας τον περασμένο Αύγουστο επίσης μετά από δύο ματς.

Προηγουμένως, ο Φεράντο είχε πετυχημένο πέρασμα από την Ινδία, όπου πανηγύρισε δύο Κύπελλα, ένα με την Γκόα κι ένα με την Μοχούτ Μπαγκάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.