Τσιλούλης: “Το χειροκρότημα του κόσμου της ΑΕΚ έκανε ακόμα καλύτερο το ντεμπούτο μου” (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Σωτήτης Τσιλούλης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, τα συναισθήματά του και το μέλλον του στην Ένωση.

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος μπήκε στον αγώνα με τον Βόλο στο 89′ αντί του Κοϊτά για ν’ αγωνιστεί για σχεδόν δέκα λεπτά μπροστά στον κόσμο της νέας του ομάδας.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στο Novasports.gr για το ντεμπούτο του, αλλά και το χειροκρότημα που εισέπραξε από τον κόσμο της Ένωσης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, ειδικά από τη στιγμή που συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μου” ανέφερε αρχικά ο Τσιλούλης και πρόσθεσε: “Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ“.

Στη συνέχεια ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην πιθανότητα που υπήρχε να παίξει από την στιγμή που βρέθηκε στην αποστολή, λέγοντας: “Όταν είσαι αποστολή και βρίσκεσαι στον πάγκο πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και φυσικά πιστεύεις ότι μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να παίξεις είτε ένα λεπτό, είτε όσο κρίνει ο προπονητής. Ήμουν έτοιμος γι’ αυτή τη στιγμή και όπως είπα την ευχαριστήθηκα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου“.

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε για το χειροκρότημα που δέχθηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ όταν μπήκε στο γήπεδο: “Πραγματικά και αυτό ήταν η λεπτομέρεια που έκανε ακόμα καλύτερο το ντεμπούτο μου, ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το θερμό χειροκρότημα, ελπίζω να υπάρξει ένα αντίστοιχο και στο τέλος της σεζόν και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί“.

Δείτε τη συνέντευξη του Σωτήρη Τσιλούλη στο Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.