Πιερό: “Πίεσα τον εαυτό μου για να είμαι έτοιμος, η σέντρα έκανε εύκολη τη δουλειά μου” (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Φραντζί Πιερό μίλησε στο Novasports.gr για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ και το γκολ που σημείωσε, αλλά και το αν περίμενε να παίξει τόσο γρήγορα με την Ένωση.

Ο Φραντζί Πιερό έκανε ονειρικό ντεμπούτο με την ΑΕΚ, καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα “κιτρινόμαυρα”, ενώ αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Ο επιθετικός από την Αϊτή μίλησε στο Novasports.gr μετά τον αγώνα με τον Βόλο για τα πρώτα του συναισθήματα και την εμπειρία της “Αγιά Σοφιάς”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός από την Αϊτή:

Για το ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να συναντήσω τους φιλάθλους της ομάδας μου. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη”.

Για τι σημασία που είχε το δικό του γκολ στο δρόμο για τη νίκη από την ΑΕΚ: “Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Είχα μια καλή τοποθέτηση μέσα στην περιοχή, δέχθηκα μια εξαιρετική σέντρα και ήταν εύκολο από εκεί και έπειτα να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά από τους συμπαίκτες μου και ελπίζω να συνεχίσω ανάλογα”.

Για το αν περίμενε να βρεθεί τόσο σύντομα στην Ελλάδα και να σκοράρει επίσης τόσο γρήγορα: “Τις πρώτες δύο ημέρες που βρέθηκα στην ΑΕΚ πίεσα πολύ τον εαυτό μου στις προπονήσεις προκειμένου να είμαι πανέτοιμος όταν ακούσω τον προπονητή να αναφέρει τον αριθμό της φανέλας μου. Δεν με απασχολούσε αν θα έπαιζα ή θα έμενα στον πάγκο, έπρεπε να είμαι έτοιμος. Έκανα ένα εκπληκτικό ξεκίνημα με την ομάδα μου και είμαι πολύ χαρούμενος”.

Για το πως περιμένει να έρθει το δεύτερο τέρμα του: “Δεν ξέρω… Εξαρτάται από το πως θα φτάσει σ’ εμένα το γκολ”.

Δείτε όσα είπε ο Φραντζί Πιερό:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.