Απέρριψε προτάσεις από Premier League για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ (pic)

Αγγλικό δημοσίευμα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή τη μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, κάθως φέρεται να έχει απορρίψει προτάσεις από ομάδες της Premier League.

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την άφιξη του Άντονι Μαρσιάλ στην Αθήνα και την ίδια ώρα αγγλικό ρεπορτάζ δίνει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στη μεταγραφή της Ένωσης.

Όπως αναφέρει ο Άγγλο ρεπόρτερ Γκρέιαμ Μπέιλι, ο Άντονι Μαρσιάλ προσέλκυσε ενδιαφέρον ακόμα και από ομάδες της Premier League, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

«Είχε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ και το πιθανότερο σενάριο ήταν να συνεχίσει μακριά από την Ευρώπη, ενώ είχε επαφές και με τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο. Η ΑΕΚ του πρόσφερε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για να τον πείσει», αναφέρει στο δημοσίευμά του στο HITC ο Μπέιλι για να προσθέσει:

«Υπήρξε ακόμα η πιθανότητα να παραμείνει στην Αγγλία. Συζητήσεις έγιναν και με ομάδες της Premier League τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά καμία από αυτές τις επιλογές δεν φάνηκε ελκυστική στον Γάλλο σταρ. Υπήρξε ακόμα η πιθανότητα να παραμείνει στην Αγγλία. Συζητήσεις έγιναν και με ομάδες της Premier League τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά καμία από αυτές τις επιλογές δεν φάνηκε ελκυστική στον Γάλλο σταρ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.