Ολυμπιακός: Εν αναμονή του… λευκού καπνού

Όλοι θέλουν αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και όπως όλα δείχνουν θα γίνει πράξη.

Ολυμπιακός και Ροντινέι βρίσκονται σε συζητήσεις εδω και καιρό για την ανανέωση του συμβολαίου του αριστερού μπακ με τους ερυθρολεύκους. Οι δύο πλευρές είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί αλλά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία.

Οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου μέσου βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν συνεχείς επαφές με τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και όλα δείχνουν πως Ολυμπιακός και Ροντινέι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τον Βραζιλιάνο να εξασφαλίζει ένα αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Ο Ροντινέι είναι από τους πλέον συμαντικούς ποδοσφαιριστές για τον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μετά το ματς με ον Παναιτωλικό έγινε αρκετή κουβέντα για την… επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια και την αναφορά του σ’ εκεινους που μιλούν για τα συμβόλαιά τους.

Ο Ροντινέι είναι από τους πλέον αγαπημένους ποδοσφαιριστές της ομάδας και από εκείνους που έχουν δείξει πως δίνουν το 110% μέσα στο γήπεδο, κάτι που έχει εκτιμήσει και ο κόσμος και φυσικά η ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.