Μάντζιος: “Πάμε με απαιτήσεις από το παιχνίδι μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό” (video)

Ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (19/9) στη NOVA εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό, εστίασε στο στοιχείο που πρέπει να έχουν οι "κίτρινοι", ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στους "ερυθρόλευκους" - Πώς σχολίασε την απόκτηση του Κουάισον

Άλλη ομάδα, με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του αγώνα και αλλιώτικη νοοτροπία, περιμένει να δει ο Άκης Μάντζιος στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/9) σε σχέση με αυτή που είδε την περασμένη Κυριακή (15/9) στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Ο προπονητής του Άρη, όπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (19/9) στη NOVA εν όψει της αναμέτρησης με τους “ερυθρόλευκους” στο “Κλ. Βικελίδης” για την 5η αγωνιστική της Super League, θέλει να δει τους “κίτρινους” να έχουν απαιτήσεις από το παιχνίδι τους και να είναι αποφασισμένοι για τη νίκη. Επιπλέον, σχολίασε την απόκτηση του Κουάισον και πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ με την ολοκλήρωση των κινήσεων στο μεταγραφικό παζάρι.

Αρχικά, ερωτώμενος αν οι “κίτρινοι” άφησαν πίσω τους την ήττα από τον ΟΦΗ, απάντησε: “Έμεινε πίσω η ήττα από τον ΟΦΗ. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε. Πάντα από μια τέτοια ήττα, πάντως, μπορείς να κρατήσεις και θετικά, να σταθείς σε αυτά και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τα αρνητικά, ώστε να βελτιώσεις συνολικά τον τρόπο παιχνιδιού σου. Αναλύσαμε το παιχνίδι. Εντοπίσαμε τα λάθη και τα προβλήματα που είχαμε και ευελπιστώ ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Σχετικά με το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό το πρώτο του σχόλιο ήταν: “Είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για εμάς. Και είναι το πρώτο εντός έδρας, που θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν κίνητρο για τους παίκτες μας”.

Στην ερώτηση τι εικόνα έχει από τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά στον τρόπο που αγωνίζεται και τι πρέπει να προσέξει ο Άρης στο παιχνίδι αυτό, ήταν ξεκάθαρος, στέλνοντας μήνυμα στους παίκτες του τι περιμένει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο: “Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα από τη φιλοσοφία του και τη νοοτροπία που είχε ως ομάδα την περασμένη σεζόν. Είναι μια ομάδα καλή, με καλούς παίκτες. Σε ό,τι μάς αφορά εν όψει αυτού του αγώνα, πρέπει να αποκτήσουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Να είμαστε το ίδιο καλοί στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Έχουμε κάποια ελαφρυντικά, γιατί κάποιοι παίκτες είναι καινούργιοι στην ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτά. Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από το παιχνίδι μας! Η ισορροπία και η αποφυγή εύκολων λαθών από την πλευρά μας, θα είναι κλειδί για αυτό το παιχνίδι”.

Αναφορικά με το αν τα αμέσως προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα για τον Άρη και τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, στους αγώνες με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό αντίστοιχα, παίξουν ρόλο στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ο Μάντζιος είπε: “Δεν το πιστεύω… Για εμάς το θέμα είναι ότι πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες αναζητούν λύσεις στο παιχνίδι τους, που σημαίνει ότι είναι νωρίς για όλους. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι”.

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου του Άρη στο γήπεδο, για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν σε εντός έδρας παιχνίδι, ο Μάντζιος απηύθυνε καλωσόρισμα, λέγοντας: “Θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόσμου, γιατί ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη! Μάς έλειψε στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι. Ευελπιστούμε τώρα να του δώσουμε τη χαρά της νίκης”.

Με την απόκτηση του Ρόμπιν Κουάισον, οι “κίτρινοι”, εκτός σοβαρού απροόπτου, έκλεισαν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι αυτού του καλοκαιριού. Σχολιάζοντας την αξία του παίκτη, αλλά και τη διαμόρφωση του ρόστερ, επισήμανε ο Μάντζιος: “Πιστεύω ότι τελειώσαμε τις μεταγραφικές κινήσεις και ότι είμαστε καλά. Εκτός απροόπτου, δεν θα γίνει άλλη κίνηση. Ο Κουάισον είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αυτό που μένει είναι να δούμε σε ποια κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας βρίσκεται και πόσο άμεσα μπορεί να μάς βοηθήσει. Σίγουρα, πάντως, είναι πολύ καλός παίκτης, με πολύ καλό βιογραφικό και είναι χαρά μας να έρθει σύντομα κοντά μας. Γενικώς, είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε δημιουργήσει! Έγιναν στοχευμένες κινήσεις και αυτό που μένει τώρα είναι να βγάλουμε καλή εικόνα στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.