ΠΑΟΚ: Προχωρά την ανέγερση του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί για την οικογένεια Σαββίδη η κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη, για την έναρξη της οποίας προχωρούν αυτές τις ημέρες οι προκαταρκτικές διαδικασίες

Σε μέγιστης σημασίας και μείζονος προτεραιότητας έργο για την πρόοδο του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ έχει αναβαθμίσει την ανέγερση του νέου προπονητικού κέντρου της ομάδας στη Θέρμη η οικογένεια Σαββίδη. Γι’ αυτόν τον λόγο αυτές τις ημέρες τρέχουν οι προκαταρκτικές διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών, με την παρουσία στη Θεσσαλονίκη από χθες (19/9) εκπροσώπων της KSS, της ομάδας αρχιτεκτόνων από το Λονδίνο, που θα αναλάβει τον σχεδιασμό του.

Όπως ενημέρωσε σήμερα (20/9) η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι εκπρόσωποι της εταιρίας έκαναν αυτοψία χθες στον χώρο που πρόκειται να κατασκευαστεί το νέο αθλητικό κέντρο και σήμερα έχουν συνεχή ραντεβού με τους ανθρώπους των Ακαδημιών, της Πρώτης ομάδας και της διοίκησης του συλλόγου, για να ξεκαθαρίσουν οι ανάγκες των κτηρίων και των υπόλοιπων βοηθητικών χώρων.

Στις συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα, παρίσταται αυτοπροσώπως ο Γιώργης Σαββίδης, ενώ έχει ενημερωθεί πλήρως ο Ιβάν Σαββίδης. Η οικογένεια Σαββίδη θέλει να προχωρήσει το έργο άμεσα, ώστε να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα στο επίπεδο των υποδομών και να αλλάξει επίπεδο προς τα πάνω. Με αυτό το σκεπτικό, άλλωστε, αγοράστηκαν τα 150 στρέμματα στο Δήμο Θέρμης.

Η εμπειρία της KSS

Σε ό,τι αφορά στην εταιρεία που θα αναλάβει το σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την KSS, έχει μεγάλη εμπειρία σε ανάλογες κατασκευές. Είναι αυτή που σχεδίασε και δημιούργησε το νέο αθλητικό κέντρο της Τουλούζ στη Γαλλία, όπως και της Λέστερ. Επίσης, έφτιαξε το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της Κρίσταλ Πάλας, καθώς και της Τότεναμ παλιότερα.

Η ίδια εταιρεία είχε συμμετοχή και σε στάδια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012, σχεδιάζοντας το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και το κολυμβητήριο, ενώ δικά της σχέδια ήταν οι ανακαινίσεις σε συγκεκριμένα σημεία τόσο στο «Anfield» της Λίβερπουλ, όσο και στο «Stamford Bridge» της Τσέλσι. Η «ΚSS» κατασκεύασε το νέο γήπεδο της Ουνιόν Σεν Σιλουάζ στο Βέλγιο, καθώς επίσης και το εντυπωσιακό «Ahmed Bin Ali Stadium» στο Κατάρ, για το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αθλητικά πρότζεκτ που έχει αναλάβει η συγκεκριμένη εταιρεία, με την οποία είναι σε συζητήσεις η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη είναι η δημιουργία ένας υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στο Δήμο Θέρμης, που θα στεγάσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του “ασπρόμαυρου” συλλόγου και, παράλληλα, θα αποτελέσει πόλο για περαιτέρω ανάπτυξη όλης της περιοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.