Ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής το Βόλος – ΠΑΟΚ

Videos που αξίζει να δείτε

Στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» ο Βόλος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League με ΒόλοςΠΑΟΚ (21/09, 17:00, MC Novasports.gr) στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ύστερα από την ισοπαλία στο γήπεδο της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητά το θετικό αποτέλεσμα και για λόγους ψυχολογίας πριν από την πρεμιέρα της League Phase στο Europa League με τη Γαλατάσαραϊ (25/09, 22:00, MC Novasports.gr) στην Τουρκία.

Στη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις παρέμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ στην αποστολή μπήκε ο Ταρίκ Τισουντάλι. Παράλληλα ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή.

Μετά τις δύο σερί ήττες από ΟΦΗ και ΑΕΚ, ο Βόλος ψάχνει αντίδραση. Ο προπονητής της ομάδας, Χοακίν Γκόμεζ, υπολογίζει τους Τάσο Τσοκάνη και Λούκα Βιγιαφάνιες. Ντεμπούτο με ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, αντίθετα εκτός ο Ντε Καμπς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.