Με Μπακασέτα και Ουναΐ στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός

Σχήμα με Μπακασέτα και Ουνάι στη μεσαία γραμμή αναμένεται να παρατάξει αύριο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο τελευταίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Μαροκινού μέσου στις προπονήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας και είναι αποφασισμένος να του δώσει φανέλα βασικού. 

Στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος λογικά θα βοηθηθεί από την ταυτόχρονη παρουσία του πρώην μέσου της Μαρσέιγ στο χώρο του κέντρου. 

Κακά τα ψέματα η παρουσία ενός ακόμα χαρισματικού χαφ με ηγετικές ικανότητες στην πράσινη ενδεκάδα, θα δώσει Έλληνα διεθνή ελευθερία κινήσεων και θα τον βοηθήσει να βρει χώρους για να εξαπολύσει τα φαρμακερά του σουτ, κάτι που δεν είχαμε δει ως τώρα, εξαιτίας της πίεσης που δεχόταν από τους αμυντικούς των αντιπάλων. 

Με τον Ουνάϊ στο πλευρό του ο αρχηγός της Εθνικής, μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα, να βρει ελεύθερους χώρους στην αντίπαλη άμυνα και να βγάλει μέσα στο γήπεδο το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, το οποίο έχει απόλυτη ανάγκη η ομάδα του τριφυλλιού. 

Για τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα δεν αναμένονται σημαντικές εκπλήξεις και η λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα δούμε ένα σχήμα με μία, ή το πολύ δυο αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας. 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο στο ΟΑΚΑ ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να έχει την ακόλουθη μορφή. 

Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά Βαγιαννίδης, αριστερά Μλαντένοβιτς και στόπερ Ίγκανσον, Γεντβάι.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Αράο, Μπακασέτας και Ουναΐ και στην επίθεση Ιωαννίδης, Πελίστρι και Τετέ, στο κλασσικό 4-3-3.

Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές και να παίξουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από την έκβαση του αγώνα. 

Αν οι πράσινοι καθαρίσουν το ματς από νωρίς και πάρουν σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, τότε δεν αποκλείεται να δούμε στην ενδεκάδα πρόσωπα που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες ως τώρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.