Ρόουζ: “Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας κόντρα στον Ολυμπιακό!” (video)

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του σημερινού (21/9) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, εστίασε στο έξτρα κίνητρο που έχουν οι "κίτρινοι" για τη νίκη

Το πρώτο ραντεβού των παικτών του Άρη με τον κόσμο της ομάδας σε εντός έδρας παιχνίδι την τρέχουσα σεζόν, αυτό σήμερα (21/9) κόντρα στον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Super League, τους δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Λίντσεϊ Ρόουζ, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει αυτής της αναμέτρησης, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να κάνουν περήφανους τους φίλους της ομάδας, τόσο με την απόδοσή τους, όσο και με το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ρόουζ σχολίασε την κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και το σκεπτικό στα “κίτρινα” αποδυτήρια για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λέγοντας: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς αυτό με τον ΟΦΗ και το γνωρίζαμε από πριν αυτό. Μετά τον αγώνα είδαμε στο βίντεο τι δεν κάναμε καλά. Θέλουμε να επανορθώσουμε κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι ντέρμπι και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να νικήσουμε! Αυτό είναι!”

Απαντώντας αν έχει ανακάμψει η ομάδα ψυχολογικά μετά την προηγούμενη ήττα σημείωσε: “Η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το παιχνίδι τώρα και παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας, θέλουμε να τον κάνουμε περήφανο”.

Στην ερώτηση περί των στοιχείων που περιμένει ο ίδιος να έχει η σημερινή αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επισήμανε: “Είμαστε δύο καλές ομάδες. Όλοι γνωρίζουν πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Κι εμείς, όμως, έχουμε εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πολύ πάθος. Ειδικά εμείς θα έχουμε περίσσιο πάθος για να νικήσουμε!”

Αναφορικά με το αν πιστεύει ότι τα αμέσως προηγούμενα αποτελέσματα των δύο ομάδων θα παίξουν ρόλο στο σημερινό παιχνίδι, ήταν ξεκάθαρος: “Δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν κάποιον ρόλο. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι! Ανεξαρτήτως τι έχει συμβεί την προηγούμενη αγωνιστική, ακόμη κι αν είχαν νικήσει και οι δύο ομάδες, κι εμείς κι ο Ολυμπιακός, αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ελπίζω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ότι θα “πετάει φωτιές”, όπως σε όλα τα ντέρμπι!”

Κι όσο για το αν είναι έξτρα κίνητρο η παρουσία του κόσμου σήμερα στο “Κλ. Βικελίδης” για τους παίκτες του Άρη ήταν κάθετος: “Φυσικά! Όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, βεβαίως και αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς. Ξέρουμε ότι δεν παίζουμε έντεκα εναντίον της αντίπαλης ομάδας, αλλά δώδεκα! Ξέρουμε πόση δυναμική έχει ο κόσμος μας και ότι χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να πετύχουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε, λοιπόν, να πάρουμε τη νίκη και γι’ αυτούς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.