Μπάλντοκ: «Δεν θα πρέπει να παραπονιόμαστε…»

Το σχόλιο του Τζορτζ Μπάλντοκ για τον αυριανό (22/9, 18:00) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό στο (κεκλεισμένων των θυρών) Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακόμη, ο Έλληνας διεθνής είναι πλέον 100% ετοιμοπόλεμος και διαθέσιμος, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της απουσίας του μετά τον τραυματισμό που είχε με την Εθνική ομάδα τον περασμένο Μάρτιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αλήθεια πως αποκόμισα έναν ελαφρύ τραυματισμό. Δυστυχώς στο παιχνίδι με την Εθνική ομάδα κόντρα στην Γεωργία, είχα ένα δύσκολο τραυματισμό. Δεν ήμουν έτοιμος 100% για εκείνο το παιχνίδι, αλλά προσωπικά δεν θα μπορούσα να χάσω αυτό το ματς. Έπρεπε να παίξω αυτό το παιχνίδι. Ήξερα τα ρίσκα και δυστυχώς βρέθηκα σε μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό συνέβη, δούλεψα πολύ σκληρά για να επιστρέψω και είχα έναν πολύ μικρό τραυματισμό. Είναι φυσιολογικό μετά από τόσο χρονικό διάστημα εκτός, να παθαίνεις κάτι μικρό.

Τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν, προπονούμαι εδώ και τρεις εβδομάδες, νιώθω τέλεια, νιώθω έτοιμος και περιμένω τη σειρά μου. Ξέρω τι μπορώ να δώσω στην ομάδα όταν πάρω την ευκαιρία, οπότε θα την περιμένω υπομονετικά και εύχομαι να την αρπάξω όταν μπορέσω. Όσον αφορά στο ότι βρίσκομαι εδώ, πραγματικά το λατρεύω. Πάντα ήξερα την αγάπη μου για τη χώρα, το πώς όλοι συμπεριφέρονται στην οικογένεια μου από τότε που ήρθα εδώ, στον δρόμο, παντού. Οπότε ναι, έξω από το ποδόσφαιρο όλα είναι τέλεια, μέσα στο ποδόσφαιρο έχω μεγάλη επιθυμία να κάνω την αρχή. Ήταν απογοητευτικό, αλλά ανήκει στο παρελθόν πλέον».

Για την αγωνιστική εικόνα των «πράσινων»: «Νομίζω ότι ως ομάδα χρειάζεται να έχουμε την κατοχή της μπάλας ακόμη περισσότερο απέναντι σ’ αυτές τις ομάδες. Προφανώς απέναντι σ’ αυτές τις ομάδες έχουμε περισσότερο τη μπάλα, περισσότερο την κυκλοφορία, συγκριτικά με τις μεγαλύτερες ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε. Οπότε δεν θα πρέπει να παραπονιόμαστε, να προστατεύουμε τη μπάλα, να κάνουμε επίθεση και να πιέζουμε, να έχουμε την κυκλοφορία και να δίνουμε αυτοπεποίθηση στην ομάδα…».

Οι δηλώσεις έγιναν στην Cosmote TV


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.