Stoiximan Super League: Τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League την Κυριακή.

Στις 16:30, ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Λάμπρος Κατσώνης» τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση με δυο βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με επτά βαθμούς. Στα 15 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στη Λιβαδειά, οι γηπεδούχοι έχουν εννέα νίκες και οι φιλοξενούμενοι τρεις. Επίσης, τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 20-15 υπέρ του Λεβαδειακού.

Στις 18:00, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Πανσερραϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, ενώ τα «λιοντάρια» βρίσκονται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό. Στα προηγούμενα 25 ματς των δυο ομάδων στην Αθήνα, το «τριφύλλι» μετράει 22 νίκες. Οι Σερραίοι έχουν δυο διπλά, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Τα γκολ είναι 73-12 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στις 20:30, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με πέντε βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με επίσης πέντε βαθμούς. Στα προηγούμενα εννέα ματς των δυο ομάδων στα δυτικά προάστια, ο Ατρόμητος έχει πέντε νίκες, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 14-5 υπέρ των Περιστεριωτών.

Τέλος, στις 21:00, η Athens Kallithea θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς. Στα προηγούμενα τέσσερα ματς των δυο ομάδων η Ένωση μετράει ισάριθμες νίκες, με τα γκολ να είναι 12-4 υπέρ της.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ 1-4
Άρης-Ολυμπιακός 2-1
Παναιτωλικός-Asteras Aktor 1-1

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός-ΟΦΗ (16:30 Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (18:00)
Ατρόμητος-ΠΑΣ Λαμία (20:30 Novasports Prime)
Athens Kallithea-ΑΕΚ (21:00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.