Στην Λεωφόρο υπάρχει ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ (pics)

H ΑΕΚ δοκιμάζεται στo "Απόστολος Νικολαϊδης" κόντρα στην Athens Kallithea γνωρίζοντας την επικινδυνότητα του αγώνα, αλλά και πως έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού η ΑΕΚ έχει μπροστά της μια μοναδική ευκαιρία να αποσπαστεί και από τους “ερυθρόλευκους” και φυσικά να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το “Απόστολος Νικολαϊδης“, εκεί όπου τον περιμένει η νεοφώτιστη μεν, αλλά πολύ επικίνδυνη δε, Athens Kallithea.

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι έδειξε κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από τον οποίο πήρε βαθμό, ενώ μπορούσε ακόμα και τη νίκη πως είναι μια υπολογίση και σκληροτράχηλη ομάδα. Ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του είναι κάτι που γνωρίζουν ξεκάθαρα και πλέον είναι περισσότερο υποψιασμένοι απ’ ότι ενδεχομένως οι προηγούμενοι δύο αντίπαλοι προπονητές.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα

Η ΑΕΚ που έχει ξανά αρκετά προβλήματα, ειδικά στο δεξί άκρο της άμυνας όπου Ρότα και Οντουμπάτζο έχουν τεθεί εκτός μάχης και το κενό θα καλυφθεί από τον Πινέδα κατά πάσα πιθανότητα πηγαίνει στην Λεωφόρο για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της που θα της δώσει την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί στην “Αγιά Σοφιά“.

H διαμόρφωση του ρόστερ της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα που ειδικά από τη μέση και μπροστά έχει πλειάδα επιλογών για κάθε θέση ξέρει πως οι λεπτομέρειες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και γι’ αυτό ζήτησε από τους παίκτες του να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε κάθε στιγμή του αγώνα. Έχει αναλύσει τον αντίπαλο σε βίντεο, έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκεκριμένα στοιχεία και περιμένει απ’ αυτούς να τα εφαρμόσουν στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά η ΑΕΚ έχει την ποιότητα και τους παίκτες που μπορούν να “καθαρίσουν” τον αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.