Αλόνσο: «Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα»

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ζητάει από τους παίκτες του να παίξουν σαν ομάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» έκαναν την αυτοκριτική τους και πως πλέον θα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη, που είχαν κάνει στα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, ο Αλόνσο δήλωσε στο MatchDay Mag του αγώνα των «πράσινων» με τα «λιοντάρια»: «Οι προηγούμενες ημέρες ήταν πολύ χρήσιμες για την ομάδα. Είχαμε μία ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Κι είμαι πολύ ικανοποιημένος που δούλεψα με όλους τους παίκτες σ’ αυτή τη σειρά των προπονήσεων δίχως προβλήματα και απουσίες. Είναι κάτι σημαντικό που με έκανε χαρούμενο. Θεωρώ ότι με το χρόνο και με περισσότερη δουλειά και περισσότερες προπονήσεις, θα μπορέσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να γίνουμε η μεγάλη ομάδα που πρέπει να είμαστε.

Παράλληλα, κάνουμε και την αυτοκριτική μας. Κοιτάμε ποια είναι τα λάθη μας και προσπαθούμε να μάθουμε από αυτά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που μάθαμε το προηγούμενο διάστημα, είναι ότι για να κερδίζουμε, πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα. Αυτό συμβαίνει όταν φτάνουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας κι αυτό πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό προκειμένου να νικήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.