Παπαδόπουλος: «Υπάρχει άγχος όσο δεν έρχεται η νίκη» (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Αγχωμένη χαρακτήρισε την ομάδα του Λεβαδειακού ο Νίκος Παπαδόπουλος ύστερα από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Λεβαδειακός – ΟΦΗ, ο Λαμπρόπουλος στέρησε το τρίποντο από τους Βοιωτούς. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον Διονύση Στρούμπο για το αποτέλεσμα, ενώ χαρακτήρισε αγχωμένη την ομάδα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα με πολύ ποιότητα στην επίθεση. Είναι κρίμα γιατί η προσπάθεια έχει φτάσει μέχρι το τέλος, έτσι έχει γίνει και με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Ίσως το ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμα, μας δημιουργεί άγχος. Δεχθήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να εμψυχώσω τους παίκτες, είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας γιατί σε άλλα παιχνίδια μας έλειψε. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι, όσο δεν έρχεται η νίκη σίγουρα υπάρχει άγχος. Ξέρουμε πολύ καλά πως δουλεύουμε, τι παίκτες έχουμε και είμαι σίγουρος πως θα έρθει γρήγορα μια νίκη».

Για τον ΟΦΗ: «Έχω εκφράσει αμέτρητες φορές τα συναισθήματα μου για τον ΟΦΗ. Για το μόνο που έχω στενοχωρηθεί είναι ότι έχασα έναν φίλο, που τον είχα ψηλά για 30 χρόνια. Έχει υγεία ο ΟΦΗ, είναι καλά και πραγματικά με στενοχωρεί για έναν φίλο που είχα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, με πείραξε η συμπεριφορά του. Δυστυχώς αυτά υπάρχουν στην ζωή και στο ποδόσφαιρο»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.