Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον

Ο Ρόμπιν Κουάισον κατέφθασε το βράδυ της Κυριακής (22/9) στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη

Ο Ρόμπιν Κουάισον βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (22/9) στη Θεσσαλονίκη. Ο Σουηδός επιθετικός κατέφθασε για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα είναι καλά, να υπογράψει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης, αποτελώντας το ένατο (αν εξαιρέσει κανείς τον Φαμπιάνο) και -μάλλον- τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “κίτρινων” τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2024.

Με το πέρας των διαδικασιών, ο Κουάισον θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου. Το ζήτημα για τον προπονητή της ομάδας είναι πότε θα φτάσει σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας ο Σουηδός, καθώς έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή εννιά μήνες πίσω.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Κουάισον στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί να τον υποδεχτούν, τόνισε: “Ξέρω για τον Άρη πως είναι μία πολύ καλή ομάδα! Είδα τον χθεσινό αγώνα που νίκησε. Ήταν εξαιρετική εμφάνιση!”

Ερωτώμενος για την παράδοση που έχει ο Άρης με Σουηδούς ποδοσφαιριστές απάντησε: “Γνωρίζω ότι έχουν αγωνιστεί στον Άρη αρκετοί Σουηδοί. Έχω μιλήσει με τον Σούντγκρεν, τον οποίο γνωρίζω αρκετά χρόνια, και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, την πόλη, τους φιλάθλους”.

Σχετικά με τα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αλλά και τη γνώση του που έχει από τη Θεσσαλονίκη, επισήμανε: “Είμαι επιθετικός παίκτης και μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι. Έχω ξανάρθει στη Θεσσαλονίκη παλιότερα, για ένα τουρνουά, όταν ήμουν νεαρός”.

Και κατέληξε μιλώντας για τους στόχους του: “Ήρθα για να σκοράρω! Αυτή είναι η δουλειά μου. Αν σκοράρω, όλοι θα είναι χαρούμενοι. Αν δεν σκοράρω, όχι… Είμαι συνηθισμένος να προσπαθώ να σκοράρω. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω λίγες προπονήσεις. Είναι αρκετός ο καιρός που έχω να παίξω επίσημο αγώνα, αλλά με τη βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου, σύντομα θα είμαι έτοιμος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.