Άρης: Επιστροφή Σουλεϊμάνοφ στην Τούμπα

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ ετοιμάζεται για το μεγάλο come back στους αγώνες του Άρη την ερχόμενη Κυριακή (29/9) στο κλάσικο με τον ΠΑΟΚ, στην έδρα των "ασπρόμαυρων" - Δύσκολα ο Φαμπιάνο για το ντέρμπι

Κάποιος να τον… ξεματιάσει τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Ο Ρώσος πλάγιος μεσοεπιθετικός του Άρη πήρε μέρος σε όλα τα στάδια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με συμμετοχές στα φιλικά, έκανε υπομονή πέντε αγωνιστικές, όσες ήταν και αυτές της τιμωρίας του από τον τελικό του Κυπέλλου στο τέλος της περασμένης σεζόν, και μόλις ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα επίσημα παιχνίδια τον βρήκε τραυματισμός!

Δύσκολα, λοιπόν, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό την ερχόμενη Τετάρτη (25/9) για το Κύπελλο. Οι ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο τον άφησαν την περασμένη Κυριακή (22/9), προληπτικά έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα (23/9) και πλέον βλέπει το κλάσικο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (29/9). Στο ντέρμπι με τους “ασπρόμαυρους” αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, δίνοντας στον προπονητή της ομάδας μια ακόμη αξιόπιστη επιλογή για τη θέση του δεξιού ακραίου επιθετικού.

Βεβαίως, ο Σουλεϊμάνοφ δεν έχει τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό με τους υπόλοιπους παίκτες στην ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι στην Τούμπα δεν προορίζεται για βασικός. Έχει, όμως, το know how από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη συμμετοχή στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων χωρίς άλλον τραυματισμό, μέχρι αυτόν της προηγούμενης εβδομάδας. Επομένως, έστω κι ως αλλαγή θα είναι χρήσιμος για τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Στον αντίποδα, αυτός που δεν αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας, είναι ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στο πόδι και συνεχίζει τις θεραπείες και το ατομικό πρόγραμμα, όπως έκανε και σήμερα. Στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό για το Κύπελλο δεν θα είναι φυσικά και πολύ δύσκολα θα προλάβει να επανέλθει ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.