Σούπερ Λιγκ: Η 5η Αγωνιστική σε αριθμούς

Videos που αξίζει να δείτε

Το ορόσημο του Ελ Κααμπί, το παράδοξο με Τριανταφυλλόπουλο και η αγαπημένη αντίπαλος του Φαν Βιρτ.

Τα στατιστικά της 5ης Αγωνιστικής της Stoiximan Super League όπως τα συνέλεξε η ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

Αναλυτικά:

  • Τα 20 τέρματα με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα έφτασε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο επιθετικός από το Μαρόκο στη δεύτερη του σεζόν του στους Ερυθρόλευκους έφτασε ένα ορόσημο που έχουν πιάσει μόλις 54 ποδοσφαιριστές της ομάδας στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. Συνολικά έχει 36 τέρματα σε 55 επίσημες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του και το παράδοξο είναι πως και οι δύο κόκκινες κάρτες του είναι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η πρώτη ήταν στις 3 Μαρτίου 2019 στην εντός έδρας αναμέτρηση του Asteras Aktor με την ομάδα του Αγρινίου, όπου έφυγε από το γήπεδο στο 4ο λεπτό. Η ομάδα της Τρίπολης δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από αυτά τα δύο παιχνίδια, αφού τότε επικράτησε με 3-0 και το Σάββατο πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο Αγρίνιο.
  • Ο Τομ φαν Βιρτ σκόραρε για έκτη φορά απέναντι στην Λαμία για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Ο Ολλανδός επιθετικός βρήκε δίχτυα και με τον Ατρόμητο απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ έχει ακόμη τρία με τα χρώματα του Βόλου και δύο με αυτά της ΑΕΚ. Τα 25 γκολ που έχει σημειώσει στις 58 παρουσίες του στην Stoiximan Super League είναι απέναντι σε 13 ομάδες, με τη Λαμία να έχει τα περισσότερα (6) και τον ΟΦΗ να ακολουθεί με τρία.
  • Ο Παναιτωλικός έχει μείνει χωρίς νίκη απέναντι στον Astera Aktor για 11 διαδοχικές αναμετρήσεις στην έδρα του. Από τις 10 Ιανουαρίου 2016 που επικράτησε η ομάδα του Αγρινίου με 2-1, υπάρχουν εννέα ισοπαλίες και δύο νίκες της ομάδας της Τρίπολης.
  • Τέσσερις νίκες είχε η ΑΕΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της με την Athens Kallithea και είχε την πρώτη απώλεια βαθμών την Κυριακή (22/9) το βράδυ. Η ομάδα της Καλλιθέας έχει και μια ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΚ και αυτό που συνδέει αυτά τα δύο αποτελέσματα είναι η μη φυσική έδρα, αφού η αναμέτρηση της σεζόν 2003-04 με γηπεδούχο την ΑΕΚ είχε γίνει στο γήπεδο του Ταύρου και τώρα έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
  • Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι βρήκε δίχτυα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος του ΟΦΗ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού τα προηγούμενα γκολ του είχαν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Αυτό είναι το πρώτο του γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό σε επίπεδο Super League, ενώ έχει ένα ακόμη για την δεύτερη κατηγορία.
  • Το 20ο του γκολ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ σημείωσε ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος έχει φτάσει τα 15 για το πρωτάθλημα, ενώ μετρά ακόμη ένα για το Κύπελλο Ελλάδος και τέσσερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συνολικά έχει 163 αναμετρήσεις με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, με τις 87 από αυτές να είναι για το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.