Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης έγινε ο πιο ακριβός παίκτης του πρωταθλήματος!

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει τρελάνει την Ελλάδα και την Ευρώπη με τα κατορθώματα του στον Παναθηναϊκό και παράλληλα είδε την χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξεύεται.

Ο διεθνής επιθετικός ήταν ούτως ή άλλως ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ρόστερ των «πρασίνων» με βάση το Transfermarkt, ωστόσο πλέον είναι ο πιο ακριβός παίκτης σε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα, ο Ιωαννίδης είδε την χρηματιστηριακή του αξία να παίρνει άνοδο 5 εκατ. ευρώ και πλέον να φτάνει τα 18 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας οριακά τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, που επίσης σημείωσε άνοδο από τα 15 εκατ. ευρώ στα 17 εκατ.

Από εκεί και πέρα, στην 3η θέση βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, που επίσης είδε την αξία του να αυξάνεται από  τα 13 εκατ. ευρώ στα 15 εκατ. ενώ άνοδο σημείωσε και ο Έσε του Ολυμπιακού, φτάνοντας στα 12 εκατ. ευρώ (από τα 10 εκατ.), όσα δηλαδή ο Κάρμο, αλλά και ο Ουναχί του Παναθηναϊκού.

Πιο κάτω βρίσκονται ακόμη δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Τετέ με τον Πελίστρι, με αξία στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Τσάλοφ του ΠΑΟΚ με επίσης 10 εκατ. ευρώ και ο Άντονι Μαρσιάλ της ΑΕΚ με 9 εκατ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.