Άρης: Διπλό πρόβλημα στην άμυνα εν όψει ΠΑΟΚ

Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την εξέλιξη της κατάστασης του Ούγκο Μάγιο, ενώ δεν υπολογίζει τον Φαμπιάνο Λέισμαν για το κλάσικο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (29/9)

Πρόβλημα με δύο αμυντικούς αντιμετωπίζει ο Άκης Μάντζιος εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή (29/9), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη δεν υπολογίζει τον Φαμπιάνο Λέισμαν, ενώ σε οριακό βαθμό είναι η συμμετοχή του Ούγκο Μάγιο στην αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους”.

Ο τελευταίος στη σημερινή (27/9) προπόνηση, που έγινε το πρωί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, δεν ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά μέρος αυτού. Ο λόγος είναι ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί αύριο και αναλόγως θα λάβει ή όχι μέρος στην προπόνηση. Συνέπεια τούτου θα είναι η συμπερίληψή του ή όχι στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Μάντζιος μετά το τέλος της προπόνησης για τον αγώνα της Τούμπας.

Ο προπονητής του Άρη, πάντως, είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Μάγιο μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς κρίνει σημαντική τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος αμυντικός, μπαρουτοκαπνισμένος σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Ως εκ τούτων, και με δεδομένο ότι η μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του στους “κίτρινους” κρίνεται ως πολύ καλή, θα τον ήθελε στην αποστολή, αλλά και αγωνιζόμενο στο παιχνίδι με τους “ασπρόμαυρους”.

Σχετικά με τον Φαμπιάνο Λέισμαν, τα πράγματα ήταν δεδομένα από την αρχή της εβδομάδας. Ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει πρόβλημα θλάσης, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση αυτής της Κυριακής. Και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, με προοπτική να είναι διαθέσιμος στην επόμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο τη Λαμία. Υπό συνθήκες, βεβαίως, δεν θα πιεστεί να είναι έτοιμος σε εκείνο το ματς, καθώς ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα κι είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουλέψει πιο άνετα εκείνο το διάστημα και να επιστρέψει απολύτως καλά.

Η σημερινή προπόνηση των “κίτρινων” έγινε στο “Κλ. Βικελίδης”. Ο Μάντζιος εφάρμοσε στους παίκτες του πρόγραμμα με ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων. Επιπλέον, έδωσε οδηγίες στους παίκτες του για τον τρόπο που σχεδιάζει να αντιμετωπίσουν τους “ασπρόμαυρους” στην έδρα τους.

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.