Μάντζιος: “Οδηγός το ντέρμπι με Ολυμπιακό, πάμε για νίκη στην Τούμπα!” (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (27/9) στη NOVA εν όψει του ερχόμενου εκτός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, έδειξε που θα πατήσουν αγωνιστικά οι "κίτρινοι" για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους "ασπρόμαυρους" - Τι περιμένει από τον Κουάισον

Ο Άρης πηγαίνει με… δεδομένα στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (29/9) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η καλή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με νίκη στο προηγούμενο ντέρμπι στη Super League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έδειξαν στους “κίτρινους” τον τρόπο να στέκονται σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και να διεκδικούν τα θετικά αποτελέσματα. Αυτό επισήμανε ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (27/9) στη NOVA εν όψει του κλάσικο με τους “ασπρόμαυρους” στη δική τους έδρα.

Σχολιάζοντας ο προπονητής του Άρη, αρχικά, πόσο σημαντικές ήταν οι δύο προηγούμενες νίκες του Άρη με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και τον Εθνικό στο Κύπελλο στη διαμόρφωση καλού κλίματος στην ομάδα, είπε: “Ήταν πολύ σημαντικές νίκες και οι δύο! Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αντιδράσαμε, μετά το προηγούμενο αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε με τον ΟΦΗ. Δικαίως νικήσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Σε ό,τι αφορά στον αγώνα με τον Εθνικό, το πρώτο που κοιτάζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να γίνει η δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση η δουλειά έγινε! Από εκεί και πέρα, ότι χρειάζεται να το αναλύσουμε και να το βελτιώσουμε, αυτή τη διαδικασία την κάναμε εσωτερικά. Τα αφήσαμε πίσω αυτά τα δύο αποτελέσματα και ετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ”.

Και πρόσθεσε, σχετικά με το αν έχουν φέρει την κατάλληλη αύρα στα αποδυτήρια αυτές οι δύο νίκες: “Σίγουρα έχουν φέρει καλή ψυχολογική διάθεση στα αποδυτήρια. Κάθε νίκη είναι σημαντική και δημιουργεί καλό κλίμα, το ίδιο και αυτές οι δύο προηγούμενες. Και ειδικά αυτή με τον Ολυμπιακό, που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση”.

Ερωτώμενος για το κλάσικο με ΠΑΟΚ, που εκ των πραγμάτων είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, απάντησε ο Μάντζιος: “Είναι ένα ντέρμπι! Ένα παιχνίδι, που είναι καθαρά θέμα ημέρας για κάθε ομάδα, διάθεσης και θέλησης για τη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της”.

Στην επισήμανση ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αποκρίθηκε σημειώνοντας: “Κάθε ομάδα θα βάλει τα στοιχεία που έχει για να μπορέσει να κάνει το δικό της παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα όσον αφορά το μυαλό και τη νοοτροπία μας. Στόχος μας είναι η νίκη κι αυτή πάμε να διεκδικήσουμε”.

Κι όσο για το αν είναι οδηγός για τον Άρη η εμφάνισή του στο ματς με τον Ολυμπιακό, συμφώνησε λέγοντας: “Ναι, είναι οδηγός αυτό το ματς για εμάς! Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, με διάρκεια στην καλή μας απόδοση σε εκείνη την αναμέτρηση, οπότε δεν μπορεί να μην είναι οδηγός μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια εικόνα που θέλουμε να διατηρήσουμε και να την εξελίξουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια”.

Στον Μάντζιο, με αφορμή ότι και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα χρίστηκε σκόρερ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό, τέθηκε το ερώτημα, αν η ομάδα γενικώς ξεμπλόκαρε επιθετικά. Απάντησε: “Πράγματι, βρίσκουμε δίχτυα! Έχουμε και καινούργια παιδιά σε ό,τι αφορά στο επιθετικό μας κομμάτι, που μας προσδίδουν βοήθειες. Χρειαζόμαστε κι άλλα πράγματα, γιατί έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, είναι η αλήθεια”.

Αναφορικά με τον Ρόμπιν Κουάισον και τι προσδοκά να φέρει στην ομάδα ο ερχομός του διεθνή Σουηδού επιθετικού, είπε ο προπονητής του Άρη: “Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Θέλει το χρόνο του, αλλά πάντα ένας καλός ποδοσφαιριστής φέρνει ανταγωνισμό στην ομάδα. Οπότε, αυτό θα είναι προς όφελός μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.