Παναθηναϊκός: Μετά τον Τσέριν σειρά έχει ο Βαγιαννίδης

Videos που αξίζει να δείτε

Ύστερα από την αστραπιαία κίνηση της διοίκησης των πράσινων και την ανανέωση - επέκταση του συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν, σειρά έχει τώρα ο Γιώργος Βαγιαννίδης ο οποίος έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό για ανανέωση της συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο να έχει απαντήσει.

Επιθυμία της διοίκησης είναι να πείσει τον διεθνή αμυντικό να παραμείνει στην ομάδα, με ένα συμβόλαιο που θα αφήνει ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές και γι’ αυτό αναμένεται να υπάρξει σύντομα νέα επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Βαγιαννίδης έχει ποιότητα, προοπτική και μέλλον. Στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνει στην ομάδα, όπως οι Ιωαννίδης και Τσέριν.

Αν όλα πάνε καλά και ο 23χρονος αμυντικός δεχθεί την νέα πρόταση της διοίκησης, ο Παναθηναϊκός εκπληρώνει όλους τους στόχους που είχε θέσει, δηλαδή να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν την προηγούμενη σεζόν, στέλνοντας παράλληλα  μήνυμα σε κάθε λογής μάνατζερ ότι όποιον παίκτη θέλει μπορεί να τον κρατήσει, ανεξάρτητα από το κόστος.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του τριφυλλιού στο κυριακάτικο ντέρμπι, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το βασικό σχήμα δε θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Μια θέση για το χώρο της μεσαίας γραμμής διεκδικούν με ίσες πιθανότητες, Τσέριν, Μπακασέτας και Μαξίμοβιτς, ενώ ο Μαξ που υποφέρει από διάστρεμμα, δε θα βρίσκεται στην αποστολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.