Παναθηναϊκός: Στα δύσκολα τα καταφέρνει καλύτερα

Ο Παναθηναϊκός πρέπει σήμερα να δώσει απαντήσεις, κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, σε μια καυτή έδρα.

Το ζητούμενο για την ομάδα του “τριφυλλιού” είναι να φύγει αήττητη από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακόμα και ένας βαθμός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύτιμος, καθώς ακολουθούν δυο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις, κόντρα σε Μπόρατς και Ολυμπιακό.

Είναι θετικό ότι στα παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας η ομάδα του Αλόνσο τα πηγαίνει αρκετά καλά, καθώς της ταιριάζει το στυλ των αντεπιθέσεων. Η λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι σήμερα το βράδυ στο ΟΠΑΠ Αρένα θα δούμε την ΑΕΚ πιο επιθετική, λόγω έδρας και τον Παναθηναϊκό να την περιμένει, δίνοντας της χώρο. Το τριφύλλι θα προσπαθήσει με αντεπιθέσεις να απειλήσει την Ένωση.

Οι πράσινοι επέλεξαν το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού στην Τούμπα, αλλά και στο Άμστερνταμ. Η αλήθεια είναι ότι στα συγκεκριμένα ματς αυτή η τακτική τους βγήκε. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα ντέρμπι κρίνονται στο πάθος, τη θέληση και το μυαλό, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία.

Η ΑΕΚ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος με βαριά φανέλα και κόσμο, αλλά έχει αδύνατα σημεία τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Η παράδοση πάντως είναι αρνητική για την ομάδα του Αλόνσο, η οποία δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει τους κιτρινόμαυρους μέσα στο ΟΠΑΠ Αρένα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.