ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Νίκη με ανατροπή! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Παναιτωλικός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον ΟΦΗ, όμως έκανε την ανατροπή φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της σεζόν!

Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή! Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας αλλάξει το 3-5-2 σε 4-4-2 έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών! Τελευταία εκτός έδρας νίκη για τον Παναιτωλικό, είχε έρθει στις 11 Μαΐου και πάλι κόντρα στον ΟΦΗ με το ίδιο σκορ! Τελευταία νίκη με ανατροπή για την ομάδα του Αγρινίου, ήταν στις 24 Ιανουαρίου κόντρα στον Πανσερραϊκό με 3-2 στο Αγρίνιο.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 4-2-3-1 με αμυντική τετράδα τους Γκονζάλεθ, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο και Χατζηθεοδωρίδη. Οι Μπαΐνοβιτς και Κουτεντάκης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ την τριάδα του κέντρου απάρτιζαν οι Σενγκέλια Φούντας και Νους. Ο Γιουνγκ ήταν στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με 3-5-2 με τον Λομόνακο να είναι στην επίθεση μαζί με Ντίας, Κάτω από τα δοκάρια ο Τσάβες, ο Τορεχόν αριστερά, ο Μαυρίας δεξιά, Λιάβας, Παντελάκης και Σιέλης στο κέντρο της άμυνας, Στάιτς, Πέρες, Μπουζούκης στη μεσαία γραμμή.


Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ και μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντίας πήρε την μπάλα στον άξονα έβγαινε στην επίθεση και ο Χριστόπουλος του έκανε φάουλ αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα του διαιτητή με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για κάτι περισσότερο…
Οι δύο ομάδες, στα πρώτα λεπτά του αγώνα προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.
Η διάθεση υπήρχε και από ΟΦΗ και από Παναιτωλικό, όμως δεν υπήρχε η τελική προσπάθεια για να έρθει γκολ.
Ο ΟΦΗ στην πρώτη του ουσιαστικά καλή στιγμή στο ματς, προηγήθηκε!
Ο Μπαΐνοβιτς με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ για να κάνει το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του γκολ!


Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το ματς και απείλησε στο 32 όταν ο Τορεχόν έκανε σέντρα από τα΄αριστερά και ο Μπουζούλης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Χριστογεώργος δεν είχε κανένα πρόβλημα να μαζέψει την μπάλα.
Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Αγρινίου, ήρθε στο 35. Ο Ντίας βρέθηκε στην περιοχή του ΟΦΗ δοκίμασε το πόδι του και η μπάλα κατέληξε άουτ!
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ βγήκε στην επίθεση με το Νους ο οποίος δεν έκανε την καλύτερη δυνατή πάσα για τον Σενγκέλια όμως ο Φούντας έγινε αποδέκτης αυτής όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για να απειλήσει τον Τσάβες.

Πίεσε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ξεκίνησε με αλλαγή το δεύτερο ημίχρονο, με τον Ρόα να παίρνει τη θέση του Μπουζούκη και η διάταξη να γίνεται 4-4-2.

Στο 49 ο ΟΦΗ είχε καλή στιγμή! Ο Φούντας έβγαλε στην επίθεση τον ΟΦΗ πατώντας την αντίπαλη περιοχή στη δεξιά πλευρά. Ο Νους που ακολουθούσε είχε οπλίσει για να σουτάρει με τον Φούντα να κρατάει μπάλα και να μην του επιτρέπει να πιάσει σουτ. Στη συνέχεια της φάσης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έδωσε στον Σενγκέλια που δοκίμασε το πόδι του αλλά αστόχησε.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον ίδιο ποδοσφαιριστή μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 51, ο Ντίας από τ΄αριστερά έκανε κίνηση στον άξονα και δυνατό σουτ χωρίς να μπορεί να βάλει δύσκολα στον πορτιέρε του ΟΦΗ και ένα λεπτό αργότερα μετά από σέντρα του Μαυρία, πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Έλληνα τερματοφύλακα!

Στο 58 η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δημιούργησε διπλή απειλή στην εστία του Παναιτωλικού! Ο Γιούνγκ έσπασε την μπάλα δεξιά για τον Σενγκέλια που έκανε ωραίο σουτ με τον Τσάβες να διώχνει στη συνέχεια της φάσης, σουτ του Γκονζάλεθ, που κέρδισε κόρνερ!

Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε περισσότερο και έφτασε στο γκολ στο 66΄! Ο Λιάβας εκτέλεσε το φάουλ και ο Στάγιτς με κεφαλιά νίκησε τον Χριστογεώργο για να κάνει το 1-1 πετυχαίνοντας το πρώτο εκτός έδρας γκολ της ομάδας του Αγρινίου στο πρωτάθλημα!

Ο Δέλλας, άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-1-4-1 με τον Σαλσέδο να μένει μόνος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναιτωλικός πίεσε και έφτασε στην ολική ανατροπή στο 82! Ο Νικολάου έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Χριστόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει αθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-2.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκολνζάλεθ(84΄Μαρινάκης), Κουτεντάκης(70΄Αποστολάκης), Μπαίνοβιτς(84΄Ριέρα), Φούντας(67΄Μπάκιτς), Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ(67΄Σαλσέδο)


Παναιτωλικός(Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σίλβα, Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Στάγιτς,, Τορεχόν(69΄Μπελεβώνης) Πέρες(69΄Λούις Μιγκέλ), Μπουζούκης(46΄Ροα), Ντίας(78 Νικολάου), Λομόνακο(69΄Μαϊντέβατς)

Κίτρινες: Λιάβας, Ρόα, Νους, Σιέλης, Μαϊντέβατς

Διαιτητής: Τσιάρας Βοηθοί: Τζιουβάρας, Δέλλιος Τέταρτος: Ζαμπαλάς VAR: Τζήλος, Στεφανής


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.