Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Με φρέσκα πόδια και άλλον αέρα! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο "νεανικός" Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας 2-0 τον Ατρόμητο στο Φάληρο! Σκόρερ οι "παλιοί" Ροντινέι και Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και επέστρεψε στα πολύτιμα τρίποντα. Σκόρερ οι Ροντινέι (είχε και δοκάρι) και Ελ Κααμπί. Θετικοί οι νέοι Μουζακίτης και Κωστούλας, καλό ματς και δοκάρι από Κοστίνια!

Πως ξεκίνησαν

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο Τζολάκης ήταν στην εστία, Αποστολόπουλος, Κάρμο, Ρέτσος και Κοστίνια ξεκίνησαν στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά. Ο Μουζακίτης έπαιξε δίπλα στον Στάμενιτς, ενώ η μεσοεπιθετική τριάδα απαρτίστηκε απ’ τους Βέλντε, Ολιβέιρα και Ροντινέι ενώ προωθημένος ήταν ο Κωστούλας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε για το ματς στο Φάληρο τον Χουτεσιώτη κάτω απ’ την εστία, ενώ στην άμυνα πήραν θέσεις οι Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ και Αθανασίου, Τσιγγάρας και Κεδραόγκο ήταν τα εσωτερικά χαφ, ενώ μεσοεπιθετικά έδρασαν οι Μπακού, Γκονζάλεθ και Ουάρντα, πίσω απ’ τον Φαν Βεέρτ ο οποίος έπαιξε στην κορυφή.

“Ρηχό” πρώτο μέρος για τον Ολυμπιακό, άρτιος τακτικά Ατρόμητος

Ο Ολυμπιακός με αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα χρειάστηκε χρόνο για να βρει ρυθμό στο ματς, την ώρα που ο Ατρόμητος φάνηκε αρκετά διαβασμένος ανασταλτικά. Την πρώτη τελική την είχε ο Ατρόμητος με τον Ουάρντα στο 3′. Ο αρχηγός του Ατρόμητου έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά και σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Τζολάκη. Στο 11′ ο Μπάκου σκόραρε αλλά από εμφανή θέση offside. Ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο καλές στιγμές με Αποστολόπουλο και Ροντινέι. Στο 16′ ο νεαρός αριστερός μπακ δοκίμασε να βρει στόχο με διαγώνιο δυνατό σουτ. Στο 26′ ο Ροντινέι κινήθηκε από δεξιά και αφού συνέκλινε, σούταρε δυνατά, με τον Χουτεσιώτη να διώχνει σε κόρνερ! Ο Κοστίνια έκανε αρκετά δραστήριο παιχνίδι και στο 34′ είχε καλή στιγμή με απευθείας σουτ έξω απ΄την περιοχή, χωρίς να αιφνιδιάσει τον Χουτεσιώτη.

Πολύτιμο το πέναλτι, σκόραρε ο Ροντινέι

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν και πάλι προβλήματα στη δημιουργία και κατάφεραν να βρουν δίκτυα μετά από κερδισμένο πέναλτι του Βέλντε σε εναέρια μονομαχία με τον Χουτεσιώτη. Ο Ροντινέι ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0! Ήταν το 2ο γκολ σε 6 ματς στο πρωτάθλημα για τον Βραζιλιάνο. Αυτή ήταν και η πιο σημαντική στιγμή στο πρώτο μέρος, αλλά και η τελευταία, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το πολύτιμο προβάδισμα.

“Πινελιά” από Μεντιλίμαπρ και δοκάρι Ροντινέι!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Γουίλιαν να παίρνει τη θέση του Βέλντε. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 53′ με τον Ροντινέι. Ο Αποστολόπουλος έψαξε με το κεφάλι τον Κωστούλα, ο οποίος αντίστοιχα πάσαρε στον Ροντινει! Ο Βραζιλιάνος με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ατρόμητου!

Σπουδαίος Κοστίνια, άγγιξε το γκολ

Στο 60′ ο Κοστίνια πήρε την μπάλα έξω απ’ την περιοχή και σούταρε δυνατα, επέμβαση απ’ τον Χουτεσιώτη! Έσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί και Ορτέγκα ήταν τα νέα πρόσωπα για τον Βάσκο, αντί των Στάμενιτς, Ολιβέιρα, Κωστούλα και Αποστολόπουλου. Στο 61′ ο Γιουμπιτάνα πήρε τη θέση του Φαν Βέερτ. Στο 68′ ο Κοστίνια έβγαλε σέντρα από δεξιά, η μπάλα πήρε ιδιόμορφη τροχιά και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ατρόμητου, πριν περάσει άουτ.

Ασίστ Μουζακίτη, γκολάρα Ελ Κααμπί!

Ο Ολυμπιακός έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 74′. Ο Μουζακίτης πάσαρε χωρίς να έχει οπτικό πεδίο στον Ελ Κααμπί, ο οποίος “χόρεψε” τον Μπρόρσον, άλλαξε πόδι και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0! Ήταν το 4ο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Μαροκινό γκολτζή! Ο Πάμπλο Γκαρσιά μέχρι το φινάλε έριξε στο ματς τους Μίχορλ, Μπρόροσν και Καλοσκάμη αντί των Τσιγγάρα και Γκονζάλεθ,

Έψαξε το τρίτο γκολ, έμεινε με τη διάθεση

Οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν διάθεση για τρίτο γκολ και είχαν καλές στιγμές για να τα καταφέρουν. Στο 83′ ο Τσικίνιο είχε καλό σουτ έξω απ΄την περιοχή, μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης. Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Τσικίνιο είχε μεγάλη στιγμή. Δέχτηκε την μπάλα απ΄τον Ελ Κααμπί, αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ απ’ τον Χουτεσιώτη! Η τελευταία σημαντική στιγμή στο ματς ήρθε στην εκπνοή. Ο Ελ Κααμπί σέντραρε για τον Ροντινέι, ο οποίος από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να σκοράρει!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς με την Μπράγκα (03/10) και φυσικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (06/10), ενώ ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Βόλο (05/10).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.