Ροντινέι για τα «πιτσιρίκια»: «Είναι το μέλλον του Ολυμπιακού!»

Χαρούμενος για τη συμμετοχή των Μουζακίτη, Αποστολόπουλου και Κωστούλα είναι ο Ροντινέι στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο και μάλιστα στη θέση του εξτρέμ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε. Γυρίσαμε στις νίκες, κάτι που είναι σημαντικό για να ξανακερδίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής και αμέσως προθυμοποιήθηκα μόλις μου είπε ο προπονητής να παίξω μπροστά. Είμαι ευχαριστημένος που πέτυχα γκολ και κερδίσαμε. Συνεχίζουμε με όλη τη συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Για το αν έδωσε κάποια συμβουλή στους μικρούς πριν τη σέντρα του ματς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μουζακίτης, ο Τόλης και ο Κωστούλας έπαιξαν μαζί μας. Όλα αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Ολυμπιακού και είμαστε χαρούμενοι όταν παίρνουν τις ευκαιρίες τους. Είμαστε εδώ όλοι για να τους συμβουλεύουμε. Η συμβουλή μου είναι ίδια: Να ευχαριστούνται αυτό που κάνουν και να το απολαμβάνουν. Εγώ ως Βραζιλιάνος ό,τι κάνω, το κάνω με χαρά και διάθεση και απολαμβάνω κάθε στιγμή της ζωής μου, ειδικά όταν μπαίνω στο γήπεδο για να είμαι απελευθερωμένος και να παίζω όσο μπορώ. Αυτό συμβουλεύω στα νέα παιδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.