Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στη NOVA για τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στο νέο μέλος της οικογένειας του-"Η γυναίκα μου είναι ακόμη στο νοσοκομείο"

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι της Τούμπας και τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε και στο νέο μέλος που απέκτησε η οικογένειά του, με τη γέννηση του γιου τους.

Στην αρχή είπε για αυτό: “Το να κερδίζεις ένα τέτοιο ντέρμπι, είναι συναίσθημα εκπληκτικό. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου, έκανε μεγάλη προσπάθεια, έφερε στον κόσμο ένα παιδί και είμαστε χαρούμενοι”.

Για το παιχνίδι είπε: “Η ομάδα μας παιχνίδι με το παιχνίδι θα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Είμαστε κάθε μέρα, καλύτερα από την προηγούμενη φορά και πιστεύουμε ότι θα τερματίσουμε ψηλά. Το πιο σημαντικό, αν η ομάδα είναι ενωμένη, θα πάμε πολύ καλά. Εχουμε ποιοτική ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Για το τι είπε στους συμπαίκτες του, μετά το τέλος ως αρχηγός: “Τους εδωσα συγχαρητήρια γιατί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Τώρα, το διασκεδάζουμε είναι μεγάλη νίκη αλλά από αύριο έχει δουλειά”.

Πρόσθεσε: “Παιχνίδι με το παιχνίδι αποκτάμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μια καλή ομάδα και με τον άνεμο, έγινε πιο δύσκολο. Εχουμε καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση και πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι μπορούμε να σκοράρουμε. με υπομονή και θα έρθουν οι ευκαιρίες”.

Για το γκολ του Μάνου Γκαρθία, αν ο ίδιος θα μπορούσε να το αποκρούσει, είπε: “Ο Κοτάρσκι είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Είναι ένα πολύ δύσκολο γκολ και δεν θέλω να σχολιάσω την απόδοση των συναδέλφων μου. Κρατώ το γκολ, ο Κοτάρσκι είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, από τους καλύτερους στην ελληνική λίγκα”.

Συμπλήρωσε για τη συνέχεια: “Πρέπει να σεβόμαστε όλες τις ομάδες, και τις ομάδες που είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Τώρα που αρχίζουμε να ανεβαίνουμε, για να κρατήσουμε τη θέση μας ψηλά. Αυτό που θα πρέπει να είναι στο μυαλό μας, να είμαστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί”.

Για το αν μίλησε με τη γυναίκα, μετά το παιχνίδι, είπε: “Οπωσδήποτε έβλεπε το παιχνίδι από το νοσοκομείο. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί της αλλά είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Πάντα με στηρίζει, της είπα να βλέπει το παιχνίδι, μου είπε να είμαι δυνατός και της έστειλα μια φωτογραφία με την μπάλα στην κοιλιά”.