Μάντζιος: «Νωρίς να λέμε μεγάλα πράγματα…»

Στο ότι είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν στάθηκε ο Άκης Μάντζιος, μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ (1-0) στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν μια σημαντική νίκη από πλευράς γοήτρου, άλλα και από βαθμολογικής άποψης. Ήταν ένα παιχνίδι απαιτητικό.  Στο πρώτο μέρος κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε τον έλεγχο στον ΠΑΟΚ. Στο Β’ μέρος ξεκινήσαμε καλύτερα και βρήκαμε το γκολ. Κάναμε μια σημαντική νίκη. Τα ντέρμπι είναι θέμα ημέρας και θέλησης. Θέσαμε τον στόχο της νίκης για απόψε και ήρθαμε και το πραγματοποιήσαμε». 

Για το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία: «Να σταθούμε στη νίκη, η 2η συνεχόμενη σε ντέρμπι και απο μεθαυριο θα ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με την Λαμία». 

Για τη βαθμολογική θέση του Άρη: «Θεωρώ πως κάθε νικη έχει την αξία της. Απο ‘κει και πέρα είναι νωρίς για να λέμε μεγάλα πράγματα. Είμαστε μια καινούρια ομάδαα και είναι νωρίς για συμπεράσματα. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα για την συνέχιεα». 

Για τον Βέλεθ και την αναγκαστική αλλαγή του: «Μυικό σπασμό έχει. Θα ξέρουμε από αύριο περισσότερα…».

Για τις απουσίες Μάγιο και Φαμπιάνο: «Δεν ειναι και οτι καλύτερο να έχουμε απουσίες, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και όποιος παίζει πρέπει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό». 

Για το ενδεχόμενο να δούμε τον Κουάισον απέναντι στην Λαμία: «Θα αξιολογηθεί όμως είναι ανέτοιμος ακόμη. Για το παιχνίδι με την Λαμία». 

Για την απόδοση του Μανού: «Το είχα πει πέρσι για τον Μανού. Μόλις κάνει προετοιμασία θα είναι άλλος παίκτης. Δούλεψε, είναι βαρόμετρο για την ομάδα και πάει καλά».

Για την προσέγγιση του αγώνα στα δύο ημίχρονα: «Θεωρώ πως στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου κοντρολάραμε το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι».

Για τις δυνατότητες του ρόστερ: «Πρέπει να μπορέσεις να διαβάσεις το ρόστερ και τις δυνατότητες του. Έχει πολλές δυνατότητες φέτος και προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».  

Έκλεισε λέγοντας: «Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.