Κωνσταντέλιας: “Μας πονάει το αποτέλεσμα αλλά πάμε παρακάτω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι” (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια στη NOVA για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη αλλά και για τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι.

Στην αρχή είπε: “Πιστεύω ότι δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι. Από μια ευκαιρία χάθηκε το ματς. Ήμασταν πολύ καλά από το πρώτο ημίχρονο ήμασταν στο μισό τους κάναμε πολύ καλό repress, μπορεί να μην ήρθε το αποτέλεσμα αλλά νιώθω ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Δεν με επηρεάζει στην ψυχολογία. Ισα-ίσα περιμένω να έρθει το επόμενο ματς για να αντιδράσουμε και να κάνουμε το καλύτερο”.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια είπε: “Είμαι 21 χρόνων να σου πω την αλήθεια δεν κουράζομαι πολύ προς το παρόν αλλά το διαχειρίζομαι”.

Για τον ρόλο του στο παιχνίδι είπε: “Πάντα προσπαθούσα να είμαι μέσα στο γκολ, πιο παλιά δεν το κατάφερνα τόσο, και σήμερα έχασα ευκαιρίες. Μου αρέσει να δημιουργώ να είμαι κοντά στην αντίπαλη εστία και αυτό θα συνεχίσω να κάνω”.

Πρόσθεσε: “Μας πονάει το αποτέλεσμα γιατί χάσαμε μέσα στην έδρα μας ένα ντέρμπι αλλά πάμε παρακάτω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Στεάουα. Νιώθω ότι έχουμε μεγάλη βελτίωση είμαστε πολλοί aggressive. Κυριαρχούμε στα παιχνίδια νιώθω ότι είμαστε πολύ βελτιωμένοι, πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση κάνουμε πάντα το καλύτερο που μπορούμε εγώ προσπαθώ για το καλύτερο το ίδιο και η ομάδα γι’ αυτό και φαίνεται η διαφορά σε σχέση με την πέρσι και πέρσι σε κάποια ματς”. 

Είπε ακόμη: “Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τι απαιτήσεις έχει ο κόσμος από μένα προσπαθώ εγώ να σκέφτομαι τι απαιτήσεις έχω από τον εαυτό μου και να γίνομαι καλύτερος”. 

Για τη μετεγγραφολογία του καλοκαιριού, είπε: “Αυτό ανήκει στο παρελθόν, είμαι στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος, τότε το διαχειρίστηκα με ηρεμία και πέρασε μια χαρά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.