Μπακαγιόκο: “Είναι ένα χτύπημα για εμάς αυτή η ήττα”

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο που ήταν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Άρη. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γάλλος χαφ, μίλησε στη NOVA.

Στην αρχή είπε: “Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να χάνεις ένα ντέρμπι δεν έχω καλά συναισθήματα αυτή τη στιγμή είναι ένα χτύπημα για μας αυτό το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να πάμε παρακάτω”.

Για το τι έκρινε το παιχνίδι, είπε: “Η αποτελεσματικότητα. Εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε ο Άρης είχε μία ευκαιρία και έβαλε ένα γκολ. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, η εξήγηση είναι απλή”.

Πρόσθεσε: “Παίξαμε καλά όπως και μερικές μέρες πριν στην Τουρκία. Σίγουρα είναι καλό να παίζεις καλά αλλά αν δε σκοράρει αν δεν παίρνεις ένα καλό αποτέλεσμα πήρες αλλά δεν παίρνεις τίποτα. Σίγουρα παίξαμε και σήμερα καλά αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα”.

Για την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ είπε: “Είναι απλό το γιατί επέλεξα τον ΠΑΟΚ είναι γιατί είναι ένα σπουδαίο club θεωρώ ότι εδώ μπορώ να πετύχω πολλά άκουσά τι θέλει η ομάδα από μένα και θεωρώ ότι εδώ μπορώ να πετύχω πολλά. Ήταν εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση να έρθω. Όντως δεν είμαι ακόμη στο 100 τοις 100 αλλά είναι μία διαδικασία που δεν θα πάρει πολύ χρόνο μόλις πάρω μερικά παιχνίδια να πάρω ρυθμό”.

Για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει μέχρι τώρα από το ελληνικό Πρωτάθλημα, είπε: “Ειλικρινά, το επίπεδο είναι πολύ καλό. Δεν είμαι έκπληκτος για αυτό είμαστε στο 2024 όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα και το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα καλό παιχνίδι και ο αντίπαλος ήτανε Πολύ καλός εντάξει σκόραρε στην μοναδική ευκαιρία αλλά έπαιξε κι αυτός το δικό του παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.