Παναθηναϊκός: Έχει ποιότητα αλλά, κάτι του λείπει

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός χθες βράδυ άργησε να ξυπνήσει και όταν αποφάσισε να βγει στην επίθεση, ώστε να φέρει τουλάχιστον το παιχνίδι στα ίσια, ήταν ήδη πολύ αργά.

Σίγουρα κάτι του λείπει και αυτό είναι φανερό.

Χθες η ΑΕΚ κατάφερε να τον κρατήσει μακριά από την εστία της στο πρώτο ημίχρονο, ενώ  στην επανάληψη, όταν ο Ντιέγκο Αλόνσο επιχείρησε να ρισκάρει οι επιθετικές προσπάθειες δεν ήταν επιτυχημένες.

Ο Παναθηναϊκός ήταν για μια ακόμη φορά φλύαρος στην τελική προσπάθεια και σε ελάχιστες περιπτώσεις απείλησε την εστία του Στρακόσια. Κρίμα, γιατί με τέτοια ποιότητα που διαθέτει σε όλες τις γραμμές η ομάδα του τριφυλλιού, έπρεπε να έχει διαφορετική εικόνα στο ΟΠΑΠ Αρένα.

Η διαφορά από την κορυφή είναι πλέον στο -6 και ο Παναθηναϊκός καλείται να διορθώσει κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι του, ώστε να μη χαθεί η χρονιά. Βέβαια, δε χρειάζεται πανικός, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το φινάλε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι.

Οι επόμενες αναμετρήσεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα κόντρα σε Μπόρατς και Ολυμπιακό θα κρίνουν πολλά και ο προπονητής οφείλει να βρει το φάρμακο, προκειμένου η ομάδα να βρει τα πατήματα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.