ΠΑΟΚ: Ο Παβλένκα είναι εδώ! (video)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (30/9) το απόγευμα την απόκτηση του Τσέχου διεθνή τερματοφύλακα, Γίρι Παβλένκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 σεζόν

Με τον Γίρι Παβλένκα να αποτελεί μία ακόμη επιλογή για τη θέση “1” συνεχίζει από σήμερα (30/9) και στο εξής ο ΠΑΟΚ! ΟΙ “ασπρόμαυροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τσέχου διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “ασπρόμαυρους” για 1+1 σεζόν. Η ανάγκη για την απόκτησή του προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Αντώνη Τσιφτσή, που είναι άγνωστο το χρονικό διάστημα αποχής του από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Παβλένκα αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τσέχου τερματοφύλακα, Γίρι Παβλένκα, με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Παβλένκα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για 1+1 σεζόν και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 1.

Ο Γίρι Παβλένκα γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1992 στην Τσεχία και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπανίκ Οστράβα, όπου αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2016, μετρώντας 68 συμμετοχές με 18 clean sheets.

Το 2016 πήρε μεταγραφή στη Σλάβια Πράγας. Στην Πράγα παρέμεινε για 1,5 χρόνο, έπαιξε σε 41 αγώνες κρατώντας ανέπαφη την εστία του 19 φορές και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Το 2017, ο Παβλένκα έκανε το μεγάλο βήμα στη Γερμανία, μετακομίζοντας στη Βρέμη για λογαριασμό της Βέρντερ. Στη Bundesliga έπαιξε για εφτά σεζόν, κατέγραψε 221 συμμετοχές και κράτησε ανέπαφη την εστία του 44 φορές, όντας ένας από τους κορυφαίους κίπερ της λίγκας.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Παβλένκα έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, καταγράφοντας 21 συμμετοχές.

Καλώς ήρθες Γίρι!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδεύεται από σχετικό βίντεο, με το οποίο οι “ασπρόμαυροι” υποδέχονται τον άλλοτε συμπαίκτη του Πετρ Τσεχ στην Εθνική Τσεχίας:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.