Σατσιάς: “Αυστηρή η διαιτησία με την Λαμία”

Παράπονα για τα αυστηρά σφυρίγματα του διαιτητή εξέφρασε ο Μαρίνος Σατσιάς αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Λαμία - Πανσερραϊκός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η Λαμία έχασε 2-1 στην έδρα της από τον ανσερραϊκό το βράδυ της Δευτέρας (30/9) και ο προπονητής των γηπεδούχων Μαρίνος Στσιάς, στάθηκε κυρίως στην αντιμετώπιση που είχαν οι παίκτες του από τον διαιτητή της αναμέτρησης.


“Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μείναμε με δέκα παίκτες πολύ νωρίς (23΄, Βλαχομήτρος). Δεν ξέρω γιατί μας αντιμετώπισε με τόση αυστηρότητα ο διαιτητής”, αναρωτήθηκε ο κ. Σατσιάς και συνέχισε λέγοντας: “τόση αυστηρότητα στις αποφάσεις των διαιτητών. “Ακόμα και με δέκα παίκτες καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο στον αγώνα. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Πιστεύαμε πως θα το γυρίσουμε αλλά μας αποσυντόνισε το δεύτερο γκολ.
Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Ο Σαραμαντάς είναι ο αρχηγός μας. Χτύπησε σοβαρά χθες και ήθελε να είναι μαζί μας στην αποστολή. Χαίρομαι που έχω τέτοιους παίκτες και με κάνουν περήφανο τέτοιες κινήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.