Μειώνονται οι «πονοκέφαλοι» εν όψει Μπράγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι», υποδέχονται τους Πορτογάλους την Πέμπτη (19:45), για τη 2η Αγωνιστική της League Phase του Europa League, με στόχο την πρώτη νίκη, μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Λιόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναμένεται να έχει περισσότερες λύσεις γι’ αυτό το ματς, καθώς οι τραυματίες είναι κοντά στην επιστροφή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μασούρας, έχει γυρίσει στις προπονήσεις και μπορεί να είναι στην αποστολή, ενώ κανονικά προπονήθηκε τη Δευτέρα και ο Ζέλσον Μαρτίνς, γυρίζοντας στη δράση νωρίτερα του αναμενόμενου.

Ευχάριστη έκπληξη και από τον Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα και ίσως είναι και αυτός στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ.

Όλα πάντως, θα φανούν μέχρι την αυριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει τις τελικές του επιλογές.

Όσον αφορά το τελευταίο χρονικά απόκτημα, Γιουσούφ Γιαζιτζί, ξεκίνησε προπονήσεις από χθες με την ομάδα και στόχος είναι, να ενταχθεί στην αποστολή, στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου, κόντρα στον Λεβαδειακό.