Ο Παναθηναϊκός, ήταν «αναιμικός» επιθετικά σε άλλο ένα α' ημίχρονο, κόντρα στην ΑΕΚ και το πλήρωσε ακριβά.

Οι «πράσινοι», επέστρεψαν στις ήττες για την Stoiximan Super League, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, χάνοντας με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά το ματς, στις δηλώσεις τους, αρκετοί παίκτες της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο, έκαναν λόγο για «χαμένο πρώτο ημίχρονο», όσον αφορά τον επιθετικό τομέα, σε σχέση με τη βελτίωση στο β’, όπου και πάλι όμως, έμειναν στο «μηδέν», για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν.

Γενικά, το «τριφύλλι», έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει μόλις 6 γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, η τρίτη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα.

Από αυτά τα γκολ, μόλις τα δύο σημειώθηκαν σε α’ μέρος! Το πρώτο, ήταν αυτό του Τζούριτσιτς, στο 32ο λεπτό του 2-2 με την Athens Kallithea, για την 3η Αγωνιστική και το δεύτερο, αυτό που είχε σημειώσει ο Τετέ, στη νίκη της 5ης Αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό με 3-1, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει στο 10ο λεπτό.

Τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ των «πράσινων», σημειώθηκαν σε β’ ημίχρονο και μάλιστα δύο από αυτά στις καθυστερήσεις.

Λείπουν φυσικά στο «τριφύλλι» τα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, που δεν έχει κάνει ακόμα «σεφτέ» στο πρωτάθλημα, σε 5 συμμετοχές. Πέρσι, ο Έλληνας στράικερ, στα έξι πρώτα ματς της σεζόν, είχε σημειώσει τρία τέρματα, σε δύο διαφορετικά ματς.

Συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, τα περισσότερα γκολ σε πρώτο ημίχρονο, τα έχουν πετύχει η ΑΕΚ και ο Πανσερραϊκός, από πέντε, ενώ τα λιγότερα ο Λεβαδειακός, μόλις ένα.

Σε β’ ημίχρονα, σκοράρει περισσότερα τέρματα ο ΠΑΟΚ (7) και ακολουθούν ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Ατρόμητος, με 6.

Τα λιγότερα γκολ σε β’ μέρος, έχουν πετύχει Πανσερραϊκός, Αsteras Aktor, Βόλος και Athens Kallithea, από 2.