Τι είπε ο Άκης Μάντζιος στους παίκτες του για τις νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Άρης, πήρε δύο μεγάλα τρίποντα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ο Μάντζιος, συνεχάρη σε ομιλία του τους ποδοσφαιριστές του.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τις δύο νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ηταν δύο πολύ σημαντικές νίκες από πολλές απόψεις και κυρίως γιατί δείξαμε σε όλους τις δυνατότητες που έχουμε φέτος.

Πριν από τα δύο αυτά ντέρμπι , οι μόνοι που πίστευαν ότι μπορούσαμε να τα κερδίσουμε είμαστε εμείς εδώ μέσα. Μπραβο σε όλους σας. Γιατί κερδίσαμε με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ με τον ΠΑΟΚ αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα , στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα ήμασταν επίσης καλοί.

Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος του α γύρου γίνεται βατό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Στο χέρι μας είναι να μείνουμε ψηλά και να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά στο τέλος του α γύρου. Με σκληρή δουλειά και ταπεινά», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχικός, προειδοποιώντας όμως τους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό:

«Έρχεται το ματς με τη Λαμία. Θα είναι πιο δύσκολο από τα ντέρμπι γιατί τέτοιες ομάδες έρχονται και παίζουν αμυντικά στην έδρα μας.


Δεν θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι και από την εμπειρία μου στον Αρη τέτοια ματς είναι παγίδα για εμάς.

Οπότε πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια νοοτροπία όπως στα ντέρμπι. Να το δούμε κι αυτό σαν ντέρμπι για να μην την πατήσουμε. Σας ξαναλέω, έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας μέχρι το τέλος του α γύρου και δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη».

Τέλος, ο Μάντζιος τόνισε ότι οι παίκτες δεν πρέπει να απογοητεύσουν τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το «Κ. Βικελίδης»:

«Το Σάββατο θα γεμίσει το γήπεδο. Δώσαμε χαρές στον κόσμο στα ντέρμπι, πρέπει να τον αποζημιώσουμε και το Σάββατο με μια καλή εμφάνιση και τη νίκη.

Ολα εξαρτώνται από εμάς. Να μείνουμε ενωμένοι και να έχουμε την ίδια νοοτροπία».