Μετά τους απανωτούς τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται και τον Άντονι Μαρσιάλ να αποδεικνύει καθημερινά τη διάθεσή του να ενταχθεί στο γκρουπ.

Η μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ αποτελεί με διαφορά την σημαντικότερη κίνηση που έγινε στο φετινό πρωτάθλημα και η ΑΕΚ περιμένει τον Γάλλο σούπερ σταρ να βγει στο γήπεδο και να αποδείξει την αξία του.

Ο 29χρονος επιθετικός από τη στιγμή που βρέθηκε στο ρόστερ της ΑΕΚ και τα Σπάτα δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό του, ενώ τις τελευταίες ημέρες προπονείται σε φουλ ρυθμούς και η ενσωμάτωσή του στο γκρουπ δεν θα αργήσει. Κι όταν λέμε γκρουπ εννοούμε την παρουσία του στις αποστολές της Ένωσης και άρα στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα ή έστω για τον πάγκο.

Ο Αργεντινός προπονητής και οι συνεργάτες του στο τιμ της ΑΕΚ δεν πρόκειται να πιέσουν τον Μαρσιάλ να μπει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Γάλλος προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία ωστόσο ο ίδιος καθημερινά με τη δουλειά στα Σπάτα φανερώνει τρομερή διάθεση για την πρώτη του στιγμή με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Το σενάριο να βρίσκεται ο Μαρσιάλ στην αποστολή της Ένωσης για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έστω και για λόγους… εγκλιματισμού συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού είναι δεδομένη για τον Γάλλο, ωστόσο κι αυτή θα έρθει σιγά σιγά.

Πλέον, στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχουν λύσεις για το κομμάτι της επίθεσης, καθώς μετά τον Πιερό και ο Λιβάι Γκαρσία αφήνει πίσω του τον μυϊκό τραυματισμό και θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν πιέζει κανέναν παίκτη της ομάδας του για να μπει νωρίτερα στις επάλξεις και ειδικά στην περίπτωση του Μαρσιάλ δείχνει ακόμα μεγαλύτερη κατανόηση προκειμένου ο Γάλλος όταν ενσωματωθεί στο γκρουπ να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να βοηθήσει αμέσως την ΑΕΚ.