Ο Φαμπιάνο Λέισμαν υπολογίζεται κανονικά από τον Άκη Μάντζιο για την αναμέτρηση με τη Λαμία (5/10) - Ούγκο Μάγιο και Φραν Βέλεθ ακολούθησαν και σήμερα (3/10) τα ατομικά τους προγράμματα

Με τον Φαμπιάνο Λέισμαν οριστικά να μπαίνει στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον ερχόμενο αγώνα με τη Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (5/10) προετοιμάζονται οι “κίτρινοι”. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όχι απλώς να είναι στην αποστολή, αλλά ο παρτενέρ του Γιακούμπ Μπράμπετς στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Φαμπιάνο έβγαλε σήμερα (3/10) το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των “κίτρινων”. Πλέον, λογίζεται ως διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας. Η συμμετοχή του ως βασικός ή όχι θα εξαρτηθεί από την απόφαση του προπονητή του Άρη να πιέσει περισσότερο από ό,τι θα ήθελε την επιστροφή του παίκτη ή να τον αφήσει στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει μόνο εφόσον χρειαστεί στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, βασικός κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Γιακούμπ Μπράμπετς θα είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ. Αυτοί είναι οι δύο περισσότεροι έτοιμοι τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ο Φραν Βέλεθ είναι σε φάση που κάνει θεραπεία μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό προσαγωγό στον περασμένο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (29/9). Το ίδιο έκανε και σήμερα ο Ισπανός.

Παρομοίως, εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Ούγκο Μάγιο. Κι αυτός ο Ισπανός αμυντικός συνέχισε με το δικό του πρόγραμμα, το οποίο έχει στόχο να τον φέρει σε κατάσταση επανένταξης στις προπονήσεις των “κίτρινων”. Οι ενοχλήσεις στο πόδι τον αφήνουν σταδιακά, όμως, δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο να γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους. Οπότε, κι αυτός δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Λαμία.

Κατά τα λοιπά, η σημερινή προπόνηση, που έγινε το πρωί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Ο Άκης Μάντζιος έδωσε στους παίκτες του τις τελευταίες οδηγίες για την αντιμετώπιση της ομάδας της Φθιώτιδας, από την οποία περιμένει ότι θα αλλάξει στιλ παιχνιδιού με την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου στην τεχνική ηγεσία.

Η αυριανή προπόνηση των “κίτρινων” θα γίνει το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Με αυτή θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Μετά το τέλος της, ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Η ΠΑΕ Άρης δημοσίευσε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση: