Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε ξανά ο Μάριος Ηλιόπουλος, αυτή τη φορά για να μιλήσει με τους παίκτες της ΑΕΚ.

Μετά την επίσκεψη στα Σπάτα και την κουβέντα που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα την επομένη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μάριος Ηλιόπουλος αυτή τη φορά επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο για να μιλήσει στους παίκτες της ΑΕΚ.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς, ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας» τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις που προκύπτουν από την ΑΕΚ: «Σε ότι έχει να κάνει με τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας, εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια»!