Οι δηλώσεις του Χουάνκαρ στην «Ώρα των Πρωταθλητών».

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη επί της Λαμίας:

Για τη νίκη: «Πάντα λέω ότι το πιο σημαντικό είναι να έχουμε μία νοοτροπία νικητή σε όλα τα παιχνίδια, να συνηθίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες. Διατηρήσαμε την ένταση των προηγούμενων παιχνιδιών και θέλαμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό που σφύριξε ο διαιτητής.

Για το ότι ο Άρης είναι στην κορυφή: «Πάντα είναι ωραίο να είσαι ψηλά, πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία στο παιχνίδι μας και να έχουμε νοοτροπία νικητή. Με αυτό μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Για το αν οι νίκες στα ντέρμπι έχουν ανεβάσει την ομάδα ψυχολογικά: «Οι νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, μας δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε φέτος μεγάλα πράγματα».

Για τον λόγο που επέλεξε τον Άρη: «Ο Άρης είναι μία ομάδα που με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή, ίσως η άποψή μου ήταν να πάω στη Ράπιντ ή κάτι παρόμοιο, αλλά η βοήθεια του προέδρου, με έκανε να έχω όρεξη να παίξω σε αυτή την ομάδα και να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Μορόν: «Πάντα όταν έπαιζα απέναντί του, ήταν για μένα εύκολο, γιατί συνήθως κέρδιζα. Φέτος ελπίζω να το απολαύσω παίζοντας μαζί του και να του δώσω πολλές ασίστ για να βάζει γκολ».

Για το πότε θα είναι στο 100%: «Αρχίζω και βελτιώνομαι, είχα αρκετά μεγάλο διάστημα διακοπών. Σήμερα έπαιξα σχεδόν 90′ και ελπίζω σύντομα να είμαι στο 100% και να δώσω ό, τι μπορώ, ξέρω τι μπορώ να δώσω».