Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στα κανάλια Novasports για την ήττα του Πανσερραϊκού από τον ΟΦΗ και τη συνέχεια των "λιονταριών" στο πρωτάθλημα

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε στα κανάλια Novasports για την ήττα του Πανσερραϊκού από τον ΟΦΗ και τη συνέχεια των “λιονταριών” στο πρωτάθλημα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης:

“Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, δεν έχω δει τα γκολ στην τηλεόραση, αλλά είναι από δικά μας λάθη. Μετά βγάλαμε προσωπικότητα, δείξαμε χαρακτήρα και ισοφαρίσαμε. Είχαμε και τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε.

Στο δεύτερο μέρος, δεν κάναμε κλασική ευκαιρία. Δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε, ωστόσο συνεχίζουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Λαμία, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια η απόδοση μας πέφτει στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Όμως θεωρώ ότι έχουμε αρκετά καλή ομάδα, ποιοτικούς παίκτες και καλό ρόστερ και θα βρούμε τη λύση.

Πέρυσι είχαμε μόνο δύο ήττες στο πρωτάθλημα στην έδρα μας, φέτος έχουμε δύο ήττες και μια ισοπαλία. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, γιατί μένουμε πίσω. Είμαστε στην έβδομη αγωνιστική, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς”.