Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβάλει την παραίτηση του στη διοίκηση του Λεβαδειακού άφησε ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός πως οι Βοιωτοί δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη νίκη, παρά την καλή εικόνα που παρουσιάζουν και τόνισε πως τις επόμενες ώρες θα λάβει την απόφαση του προς το συμφέρον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μερικές φορές που τελειώνει ένα παιχνίδι και πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις. Σε εμάς επαναλαμβάνεται αυτό. Η ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε να τα είχε κερδίσει. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχει κάνει νίκη και γι΄αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ. Τις επόμενες ώρες θα σκεφτώ και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Θα μιλήσω με τη διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές και θα πάρω την απόφαση μου. κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα και κάτι πρέπει να αλλάξει. Για το καλό της ομάδας. Η ουσία είναι ότι με όλη την καλή της εικόνα και τη δουλειά που έχουμε κάνει δεν έχουμε κερδίσει. Είμαι άνθρωπος που κοιτάζει το καλό της ομάδας. Αν το συμφέρον της ομάδας είναι να κάνω κάτι εγώ, θα το κάνω».