Ο Τιν Γεντβάι αμέσως μετά την αναμέτρηση έκανε δηλώσεις, μιλώντας για την εμφάνιση του Παναθηναϊκου στο ντέρμπι και το μέλλον της ομάδας.

Για το παιχνίδι ανέφερε : “Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά όταν φεύγεις αήττητος από ένα ντέρμπι δεν μπορείς να είσαι απογοητευμένος. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Κοιτάμε μπροστά”.

Όσον αφορά την απειλή του Ολυμπιακού: “Είχαν μία ευκαιρία, μόνο όταν χρειάστηκε να επέμβει ο Λοντίγκιν και εμείς οι αμυντικοι. Στο δευτερο ημίχρονο προσπάθησαν να αντιδράσουν, γιατί ημασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος”.

Σε ερώτηση για την συγκομιδή βαθμών του Παναθηναϊκού: “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τους βαθμούς που έχουμε, αλλά ακόμα αναπτυσσόμαστε ως ομάδα. Είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε κάνει προετοιμασία.Χρειαζόμαστε χρόνο. Σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε όλο και περισσότερες ευκαιρίες”.

Για τους επτά βαθμούς που τους χωρίζουν από τον ΠΑΟΚ: “Μπορεί να ανατραπεί η διαφορά, είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν είμαστε στα πλέιοφ. Το σημαντικό είναι να ειμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας”.