Σε δήλωση με την οποία κατέστησε σαφείς τις προθέσεις τόσο του ίδιου όσο και τη ΑΕΚ προέβη ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης με τον Μάκη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μάκη Γκαγκάτση στον οποίο εξέφρασε τα παράπονα και τους προβληματισμούς του σχετικά με τις τελευταίες διαιτησίες στους αγώνες της ΑΕΚ, ενώ συνομίλησαν και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ τονίζοντας πως το προφίλ του αλλά και αυτό της ομάδας του δεν πρόκειται να ανεχτούν τέτοιες ενέργειες.

Μετά την αποχώρησή του, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Επιζητούμε το «ευ αγωνίζεσθαι». Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Η Α.Ε.Κ. είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. “Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί.” … Ο νοών νοείτω…».