Τηλεδιάσκεψη είχαν οι δύο «κεφαλές» της οικογένειας του «Δικεφάλου», ποδοσφαιρικής κι Ερασιτέχνη, με αφορμή την επερχόμενη εκλογική διαδικασία στον Α.Σ.

Επαφή πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Θανάση Κατσαρή με θέμα συζήτησης τις επικείμενες εκλογές στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Α.Σ., με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του κ. Σαββίδη στον «Δικέφαλο», ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των δώδεκα ετών συνύπαρξής τους η συνεργασία τους χαρακτηρίζεται ως «άψογη» κι από τις δύο πλευρές.

PAOK, Thanasis Katsaris

Μεταξύ όλων όσων συζητήθηκαν, υπήρξε αναφορά και στο υπό δημιουργία προπονητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής ομάδας στην περιοχή των Ταγαράδων αλλά και η ανέγερση του νέου γηπέδου στην Τούμπα, καθιστώντας ακόμη πιο ζωτικής σημασίας η επόμενη τριετία της ηγεσίας στον Α.Σ..

Ο Ιβάν Σαββίδης, παρουσία και του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ως εκπρόσωπος του Α.Σ., Δημοκράτη Παπαδόπουλου, επανέλαβε τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Κατσαρή.

Υπενθυμίζεται πως η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου, ενώ αν δεν υπάρξει απαρτία, η επαναληπτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 21 Οκτωβρίου.